Szereted a kihívásokat?

Kpsvr 2024-01-15 12:41:00
Megfogadtad, hogy 2024 más lesz? Hogy minden területen a tettek mezejére lépsz, és nem halogatsz tovább évek óta húzott-halasztott projekteket? 

Ugye, tudod, hogy ha nem készítesz hozzá egy akciótervet, akkor a fogadalom jó eséllyel válik semmissé? Ellenben ha konkrét lépéseket társítasz mellé, akkor sokkal nagyobb esélyed lesz arra, hogy valóban meg is valósítsd azt, amit megígértél magadnak. Mai írásunkban egy ilyen területhez szeretnénk segítséget nyújtani.

Cseréld le a bútorokat!

Milliószor megfogadtad már, hogy kicseréled a nappaliban a szekrénysort? Vagy a gyerekeknek lenne jobb már egy új íróasztal, esetleg nagyobb ágy vagy ruhásszekrény? Kinőttétek a könyvespolcot? Megannyi helyzet, ahol a Prémium bútoráruház bútorokról szóló kisokosa meglehetősen kapóra fog jönni.

Miért is? 

Többek között azért, mert egyre több bútor lapra szerelhető változatban vásárolható meg, így az összeszerelésről a legtöbb esetben neked kell gondoskodni. Persze felbérelhetsz erre a feladatra szakember is, ám ha szeretnél spórolni, érdekel a barkácsolás és szereted a kreatív, teremtő tevékenységeket, akkor ki ne add a kezeid közül a feladatot!

Minden segítséget megkapsz!

Egy átlagos bútorbolt szolgáltatásai közé többnyire csak az értékesítés tartozik, vagyis annyi a teendőjük, illetve a vállalásuk, hogy eladják neked a termékeiket.

A fentebb említett webáruház azonban ennél jóval komolyabban gondoskodik a vásárlóiról. Hogy miért is? 

Többek között azért, mert egy mindenre kiterjedő kisokost hoztak létre, hogy még a leglaikusabb személy is minél jobban képben legyen a bútorokkal kapcsolatban.

Éppen ezért részletesen olvashatsz a bútorok anyagáról, hogy melyikről mit kell tudni, illetve arról is, hogy mire kell odafigyelni a lapra szerelt bútor összeszerelésekor. Milyen szerszámokra lesz szükséged, mik a gyakori buktatók. 

További hasznos információ az is, hogy melyik anyagú és típusú bútort hogyan és miként ápold ahhoz, hogy minél tovább megőrizze eredeti állagát és szépségét. Mert az csak egy dolog, hogy meg tudod venni a bútort, a nagyobb kérdés az, hogy össze is tudod-e szerelni, és tudsz-e vigyázni rá annyira, hogy akár évekig, évtizedekig szolgáljon téged és a családodat.

Tudni kell értékelni, ami a miénk!

A rohanó világunk és a fogyasztói társadalmunk rákfenéje, hogy szinte örülni sincs lehetőségünk egy-egy dolgonak, hiszen mire áll az új bútor, megannyi más inger vonja el a figyelmünket.

Sőt, ha nem is magunk raktuk össze a szóban forgó bútort, hanem csak otthon a kanapén ücsörögve rendeltük meg és szállíttattuk ki, akkor korántsem lesz meg az a mámoros érzés, mintha elmentél volna a boltba, személyesen kifizetted volna, megnyerted volna a csomagtartóval való gigászi csatát, és még vért és cifra szavakat izzadva össze is szerelted volna az új bútort.

Te melyik örömre vágysz? Jobb szereted a gyorsat, amivel nincs sok gond, vagy szereted megélni az életet a lehető legmélyebben? Bármelyikről is legyen szó, a Prémium bútoráruház a partnered lesz ebben!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Itt az új fideszes köztársaságielnök-jelölt

Jövő hétfőn dönt az államfő lemondásának elfogadásáról az Országgyűlés, és a kormánypárti frakciók ezt támogatni fogják szavazatukkal.

Kaposváron mindenki megnyugodhat: 655.600 Ft volt az átlagkereset

Kinek tudnánk ezt a bőséget és jólétet megköszönni?

A kutyapelenka nagyon hasznos felszerelés

A minap összefutottam egy ismerőssel és a kutyákra terelődött a szó. Valahogy a kutyapelenka témája is előkerült. Meglepődve tapasztaltam, hogy azt gondolta erről a nagyon hasznos kutyafelszerelésről, hogy ugyanúgy alkalmazzák, mint a klasszikus gyerekpelenkákat.

Hamis márkás termékeket árult a házában az ötvenes férfi

A NAV egy próbavásárlás során buktatta le, kiderült, több, mint 4 millió forintért adott el gagyi ruhákat, cipőket.

Mi a mikrotápanyagok szerepe a táplálkozásban?

A kiegyensúlyozott változatos étrend tartalmaz valamennyi fontos tápanyagot, vagyis szénhidrátokat, zsírokat és fehérjéket, vagyis az energiát adó makro-, illetve az energiát nem szolgáltató, de nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat.

Aranyér: mi igaz a problémával kapcsolatban, és mi nem?

A köznyelvben aranyérnek hívott betegségről talán mindenki hallott már, nem egy embernek sajnos konkrét tapasztalatai is vannak ezzel kapcsolatban. Sok tévhit kering azonban a neten az aranyerességről, ezeket igyekszünk cikkünkben megcáfolni.

Problémák, amelyekkel a fiatalok szembesülnek a mai kapcsolatokban

A társadalmi, kulturális és technológiai változások nagyban befolyásolták a párkapcsolati problémák megjelenését, amelyek eltérnek azoktól, amit egykoron a szülők, nagyszülők éltek meg.

LMP: Lázár János minisztériuma fellebbezett a párt népszavazási kérdése ellen

A zöld párt azt akarja elérni, hogy a kormány helyezze hatályon kívül a kiemelt beruházásokra vonatkozó törvényt.

Megérkeztek az új generációs Wink sportcipők

Amikor sportcipőt, kényelmes utcai lépőt keresünk, ami sokáig bírja a mindennapos strapát, akkor bizony átgondoljuk, hogy mit is veszünk meg.

Védelem minden rétegben a tűz és az elektromos kisülések ellen

A nyílt láng, a különféle hőforrások, az áramütés komoly, életet veszélyeztető kockázatot jelent, ezért azokban a munkakörökben, ahol nagy esély van az ezekkel való érintkezésre, a munkavédelemnek ki kell terjednie ezekre.

Szerinted milyen a jó WC-csésze?

Talán még sosem tették fel neked ezt a kérdést, sőt, esetleg te magad sem gondolkoztál még túl sokat rajta. Mert őszintén megvallva talán soha senkinek nem volt túl nagy prioritás, hogy egy-egy felújítás alkalmával sok – vagy legalábbis elég – időt szenteljen annak, hogy kiválassza az ideális darabot.

Egy jó telefon mellé nem árt egy tablet sem

Előbb-utóbb mindenki életében eljön az a pont, mikor rájön, hogy neki egy tabletre is szüksége van a meglévő telefonja mellé. Így van ez akkor is, ha esetleg laptoppal is rendelkezik az illető, hiszen a táblagép utazáskor sokkal praktikusabb.

LMP: Rogán Antal távozzon a közéletből!

Petíciót indított a zöld párt.

Gourmet finomságok nőnapra is

Minden év március 8-án eljön az a nap, amikor világszerte a nőket ünnepeljük, bár ez a nap eredetileg a nők jogaiért folytatott küzdelemről szólt, mára sokat szelídült, és virággal, csokoládéval, figyelmességgel fejezzük ki a megbecsülésünket. 

Górcső alatt a bőrápolás hőse, az E-vitamin

Az E-vitamin kétségtelenül a bőrápolás egyik kulcsfontosságú összetevője. Hogy miért van ez így? Olvass tovább, és megtudhatod! Az útmutatónk ugyanis mindent elmond, amit az E-vitamin bőrre gyakorolt hatásáról tudni kell, és arról, hogyan érdemes használni.

Jó ötletnek tűnt: szétralizták a focipályát

Leesett a hó, s úgy gondolták, driftelni a legalkalmasabb hely a futballpálya, s közel 4 ezer négyzetméteren szétbarmolták a gyepet.

A nagy kérdés: falpanel vagy tapéta?

Az építőipari trendekben az egyszínű, egyformára festett falak ideje lejárt, manapság a változatos megjelenés a divatos. Ezt el lehet érni különbözőféle festékekkel, de sokkal többen választják inkább a falpanellel vagy a tapétával való dekorálást. 

Ungár Péter: Novák Katalinnak és Varga Juditnak politikai értelemben végük van

Az LMP társelnöke Facebook-posztban reagált Orbán Viktor bejelentésére.

Gyárfás Tamás hét év, Portik Tamást életfogytiglani fegyházat kapott a Fenyő-gyilkosság miatt

Az úszószövetség volt elnökét, a Nap TV egykori tulajdonosát emberölésben elkövetett bűnsegédlet, a maffiózót emberölésre felbujtás miatt ítélték el. A felek Gyárfás egy kaposvári adócsalási ügyében kerültek közelebbi ismeretségbe.