Tartós fogpótlások a gondtalan mosolyért!

Kpsvr 2024-01-18 13:08:00
Úgy hisszük, manapság már nem lehet kérdés a tartós, évtizedeken át kiszolgáló, kiváló minőségű, igényes fogpótlások megvalósítása. A fogászati implantológiai eljárások, az alkalmazandó anyagok és a használt műszerek terén is rohamos fejlődésnek lehettünk tanúi.

Egyénre szabott kezelések

A Halász Klinika fogpótlásai messze túlszárnyalják az elvárásainkat, ugyanis mind tartósságukban és minőségükben azt garantálják, amit várunk. Ráadásul a szakemberek legfőbb célja, hogy az eddigi garantált 10 éves időtartamot, amely 20-30 évet is elérhet a gyakorlatban, élethosszig kiszolgáló tartósságra növeljék. Lényeges szempont továbbá az élethű megjelenés, a komfort, illetve a szövetbarát megoldások alkalmazása is.

S amiért érdemes az implantológiai-csontpótlásos beavatkozásokban jártas klinika mellett dönteni, hogy a szakemberek a páciensek igényeit szem előtt tartva tervezik meg a szükséges kezeléseket, s ez alapján választják ki a legoptimálisabb technikát.

A fogpótlások esetében különösen fontos, hogy ne csak tartósak, hanem esztétikusak is legyenek, vagyis az eredeti koronához hasonlítsanak, szépen illeszkedjenek. Joggal gondolhatunk arra, ha már belevágunk egy nagyobb horderejű procedúrába, akkor az eredmény tényleg magáért beszéljen, és ismét felszabadultan mosolyoghassunk, hátrahagyva a korábbi kínos feszengést. 

Esztétikus, tartós megoldások: cirkon és hibrid fogpótlások

Kiemelkedőek a cirkon és hibrid fogpótlások, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi irányelveknek. A hibridek esetében a fókusz az innovációra helyeződik, azaz a ragasztott opciókkal szembeni számos előnyük közül külön kiemelendő a csavarozásos rögzítési mód. 

Nem mindegy az sem, hogy a fogászati centrum mennyire felszerelt modern eszközökkel, műszerekkel. A Halász Klinikán a lenyomatvétel 3D szájszkennerrel történik, s minél pontosabb a mintavétel, annál szebb és tartósabb eredménnyel számolhatunk.

A természetesség és élethű megjelenés alapja, hogy a klasszikus cirkon fogpótlásoknál úgynevezett leplező kerámiát alkalmaznak. Azonban ez sérülékeny, lepattoghat, s éppen ennek megoldásaként hozták létre a monolit, azaz transzparens cirkóniumot. Az alapanyag módosításával fényáteresztőbbé vált a cirkónium, s ezzel együtt élethűbbé is. A korábbi leplező kerámiás módszer helyett egy tartós, strapabíró homogén anyagból álló fogpótlás lehet a jutalmunk.

Miért érdemes jól választani?

Nem csupán amiatt érdemes speciális klinikán elvégeztetni a szükséges beavatkozásokat, mert fontos az esztétika és az igényesség. Valljuk be, a legtöbben nem kedveljük az efféle procedúrákat, s ha lehet, akkor nem szeretnénk 5-10 évente ismét belevágni, ha például elegendő lehet csak 15-30 évente.

Természetesen a modern technikákon, alapanyagokon túl a szakemberek jártassága, gyakorlata éppúgy lényeges, ahogyan a tudásuk folyamatos fejlesztése, aktualizálása is. A Halász Klinika csapatára mindenben számíthatunk!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Itt az új fideszes köztársaságielnök-jelölt

Jövő hétfőn dönt az államfő lemondásának elfogadásáról az Országgyűlés, és a kormánypárti frakciók ezt támogatni fogják szavazatukkal.

Kaposváron mindenki megnyugodhat: 655.600 Ft volt az átlagkereset

Kinek tudnánk ezt a bőséget és jólétet megköszönni?

A kutyapelenka nagyon hasznos felszerelés

A minap összefutottam egy ismerőssel és a kutyákra terelődött a szó. Valahogy a kutyapelenka témája is előkerült. Meglepődve tapasztaltam, hogy azt gondolta erről a nagyon hasznos kutyafelszerelésről, hogy ugyanúgy alkalmazzák, mint a klasszikus gyerekpelenkákat.

Hamis márkás termékeket árult a házában az ötvenes férfi

A NAV egy próbavásárlás során buktatta le, kiderült, több, mint 4 millió forintért adott el gagyi ruhákat, cipőket.

Mi a mikrotápanyagok szerepe a táplálkozásban?

A kiegyensúlyozott változatos étrend tartalmaz valamennyi fontos tápanyagot, vagyis szénhidrátokat, zsírokat és fehérjéket, vagyis az energiát adó makro-, illetve az energiát nem szolgáltató, de nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat.

Aranyér: mi igaz a problémával kapcsolatban, és mi nem?

A köznyelvben aranyérnek hívott betegségről talán mindenki hallott már, nem egy embernek sajnos konkrét tapasztalatai is vannak ezzel kapcsolatban. Sok tévhit kering azonban a neten az aranyerességről, ezeket igyekszünk cikkünkben megcáfolni.

Problémák, amelyekkel a fiatalok szembesülnek a mai kapcsolatokban

A társadalmi, kulturális és technológiai változások nagyban befolyásolták a párkapcsolati problémák megjelenését, amelyek eltérnek azoktól, amit egykoron a szülők, nagyszülők éltek meg.

LMP: Lázár János minisztériuma fellebbezett a párt népszavazási kérdése ellen

A zöld párt azt akarja elérni, hogy a kormány helyezze hatályon kívül a kiemelt beruházásokra vonatkozó törvényt.

Megérkeztek az új generációs Wink sportcipők

Amikor sportcipőt, kényelmes utcai lépőt keresünk, ami sokáig bírja a mindennapos strapát, akkor bizony átgondoljuk, hogy mit is veszünk meg.

Védelem minden rétegben a tűz és az elektromos kisülések ellen

A nyílt láng, a különféle hőforrások, az áramütés komoly, életet veszélyeztető kockázatot jelent, ezért azokban a munkakörökben, ahol nagy esély van az ezekkel való érintkezésre, a munkavédelemnek ki kell terjednie ezekre.

Szerinted milyen a jó WC-csésze?

Talán még sosem tették fel neked ezt a kérdést, sőt, esetleg te magad sem gondolkoztál még túl sokat rajta. Mert őszintén megvallva talán soha senkinek nem volt túl nagy prioritás, hogy egy-egy felújítás alkalmával sok – vagy legalábbis elég – időt szenteljen annak, hogy kiválassza az ideális darabot.

Egy jó telefon mellé nem árt egy tablet sem

Előbb-utóbb mindenki életében eljön az a pont, mikor rájön, hogy neki egy tabletre is szüksége van a meglévő telefonja mellé. Így van ez akkor is, ha esetleg laptoppal is rendelkezik az illető, hiszen a táblagép utazáskor sokkal praktikusabb.

LMP: Rogán Antal távozzon a közéletből!

Petíciót indított a zöld párt.

Gourmet finomságok nőnapra is

Minden év március 8-án eljön az a nap, amikor világszerte a nőket ünnepeljük, bár ez a nap eredetileg a nők jogaiért folytatott küzdelemről szólt, mára sokat szelídült, és virággal, csokoládéval, figyelmességgel fejezzük ki a megbecsülésünket. 

Górcső alatt a bőrápolás hőse, az E-vitamin

Az E-vitamin kétségtelenül a bőrápolás egyik kulcsfontosságú összetevője. Hogy miért van ez így? Olvass tovább, és megtudhatod! Az útmutatónk ugyanis mindent elmond, amit az E-vitamin bőrre gyakorolt hatásáról tudni kell, és arról, hogyan érdemes használni.

Jó ötletnek tűnt: szétralizták a focipályát

Leesett a hó, s úgy gondolták, driftelni a legalkalmasabb hely a futballpálya, s közel 4 ezer négyzetméteren szétbarmolták a gyepet.

A nagy kérdés: falpanel vagy tapéta?

Az építőipari trendekben az egyszínű, egyformára festett falak ideje lejárt, manapság a változatos megjelenés a divatos. Ezt el lehet érni különbözőféle festékekkel, de sokkal többen választják inkább a falpanellel vagy a tapétával való dekorálást. 

Ungár Péter: Novák Katalinnak és Varga Juditnak politikai értelemben végük van

Az LMP társelnöke Facebook-posztban reagált Orbán Viktor bejelentésére.

Gyárfás Tamás hét év, Portik Tamást életfogytiglani fegyházat kapott a Fenyő-gyilkosság miatt

Az úszószövetség volt elnökét, a Nap TV egykori tulajdonosát emberölésben elkövetett bűnsegédlet, a maffiózót emberölésre felbujtás miatt ítélték el. A felek Gyárfás egy kaposvári adócsalási ügyében kerültek közelebbi ismeretségbe.