A Shopify webshop előnyei és hátrányai

Kpsvr 2024-01-24 07:46:00
Manapság már “nem olyan nehéz egy webshopot összerakni”, gyakran hallhatjuk, holott az igazság ennél azért jóval árnyaltabb. Abban van némi ráció, hogy a könnyen kezelhető webshop motoroknak hála, igazából fejlesztői tudás nélkül is boldogulhatnak a legtöbben. 

Igen ám, de éppen ebben rejlik a nehézsége is, vagyis inkább a hátránya, hogy hajlamosak lebecsülni, egyszerűnek beállítani, s eközben nem figyelnek oda a legfontosabb dologra, a marketingszemléletre.

Melyek a Shopify webshop előnyei?

Nem kétséges, hogy a Shopify a legnépszerűbb webshop motorok közé tartozik, számos előnnyel, mint például az automatikusan frissülő vevői profilok, a kuponok, hűségprogramok lehetősége, a beépített marketing funkciók, a részletes analitika, a SEO optimalizált felület, a könnyű kezelhetőség és ez csak néhány előny a sok közül. 

Azonban, ha Shopify webshop készítésen gondolkodunk, érdemes igénybe venni egy veterán online marketing ügynökséget, például a 7Blogot.

Legfőképpen azért, mert egyedül így aknázhatók ki az előnyei, mondhatjuk azt is, hogy az ütős fegyver hasznavehetetlen, ha nem értünk hozzá, nem ismerjük az összes benne rejlő lehetőséget. Viszont a senior szakértőkkel minden gördülékenyen zajlik, ugyanis rendelkeznek nemzetközi tapasztalattal is. Ha tehát külföldi piacra lépést tervezünk, úgy még inkább javasolt a profi támogatás.

Az e-kereskedelem kihívásai

Mivel tucatjával születnek új webshopok nap mint nap, nem a legegyszerűbb érvényesülni a szoros versenyben. Az egyedi design még csak megoldható, de hogy üzleti szempontból is képes legyen megállni a helyét, azaz odavonzani a vevőket, az már jóval nehezebb. Be kell vetni az összes rendelkezésünkre álló eszközt, de fontos tudni azt is, hogy esetünkben, a mi szektorunkban, melyek működőképesek, s hogyan érdemes azokat használni. 

Emiatt is tanácsosabb profikra bízni, hiszen ők rutinosak, rengeteg tapasztalattal, bevált, konverzióra tesztelt megoldásokkal rendelkeznek, pontosan tudják, hogy adott cégnek mire van szüksége, hogyan szerezze meg a vásárlókat.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a szoros verseny kétirányú, azaz nemcsak az a nehézség, hogy kitűnjünk a több, hasonló vállalkozás közül, hanem az is, hogy az azonos piacból egy nagyobb szeletet szerezhessünk meg. Miért épp a mi termékünk mellett döntsenek? Ezeket megválaszolni is nehéz, de pláne közvetíteni a megfelelő csatornákon. Ráadásul mindezt automatizáltan, hiszen a vevőszerzésnek muszáj olajozottan, kiszámíthatóan, stabilan működnie.

Mit nyerhetünk az együttműködéssel?

A szakértők képesek egyszerre szemlélni az üzleti összképet és a legapróbb marketing részleteket is, általuk nemcsak egy működőképes webshopot kaphatunk, hanem professzionális üzletfejlesztés tanúi lehetünk. Miközben mi magunk is rengeteget tanulhatunk. Persze a legfontosabb, hogy növekedhet a vállalkozásunk és terjeszkedhetünk akár külföldi piacokon is.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Itt az új fideszes köztársaságielnök-jelölt

Jövő hétfőn dönt az államfő lemondásának elfogadásáról az Országgyűlés, és a kormánypárti frakciók ezt támogatni fogják szavazatukkal.

Kaposváron mindenki megnyugodhat: 655.600 Ft volt az átlagkereset

Kinek tudnánk ezt a bőséget és jólétet megköszönni?

A kutyapelenka nagyon hasznos felszerelés

A minap összefutottam egy ismerőssel és a kutyákra terelődött a szó. Valahogy a kutyapelenka témája is előkerült. Meglepődve tapasztaltam, hogy azt gondolta erről a nagyon hasznos kutyafelszerelésről, hogy ugyanúgy alkalmazzák, mint a klasszikus gyerekpelenkákat.

Hamis márkás termékeket árult a házában az ötvenes férfi

A NAV egy próbavásárlás során buktatta le, kiderült, több, mint 4 millió forintért adott el gagyi ruhákat, cipőket.

Mi a mikrotápanyagok szerepe a táplálkozásban?

A kiegyensúlyozott változatos étrend tartalmaz valamennyi fontos tápanyagot, vagyis szénhidrátokat, zsírokat és fehérjéket, vagyis az energiát adó makro-, illetve az energiát nem szolgáltató, de nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat.

Aranyér: mi igaz a problémával kapcsolatban, és mi nem?

A köznyelvben aranyérnek hívott betegségről talán mindenki hallott már, nem egy embernek sajnos konkrét tapasztalatai is vannak ezzel kapcsolatban. Sok tévhit kering azonban a neten az aranyerességről, ezeket igyekszünk cikkünkben megcáfolni.

Problémák, amelyekkel a fiatalok szembesülnek a mai kapcsolatokban

A társadalmi, kulturális és technológiai változások nagyban befolyásolták a párkapcsolati problémák megjelenését, amelyek eltérnek azoktól, amit egykoron a szülők, nagyszülők éltek meg.

LMP: Lázár János minisztériuma fellebbezett a párt népszavazási kérdése ellen

A zöld párt azt akarja elérni, hogy a kormány helyezze hatályon kívül a kiemelt beruházásokra vonatkozó törvényt.

Megérkeztek az új generációs Wink sportcipők

Amikor sportcipőt, kényelmes utcai lépőt keresünk, ami sokáig bírja a mindennapos strapát, akkor bizony átgondoljuk, hogy mit is veszünk meg.

Védelem minden rétegben a tűz és az elektromos kisülések ellen

A nyílt láng, a különféle hőforrások, az áramütés komoly, életet veszélyeztető kockázatot jelent, ezért azokban a munkakörökben, ahol nagy esély van az ezekkel való érintkezésre, a munkavédelemnek ki kell terjednie ezekre.

Szerinted milyen a jó WC-csésze?

Talán még sosem tették fel neked ezt a kérdést, sőt, esetleg te magad sem gondolkoztál még túl sokat rajta. Mert őszintén megvallva talán soha senkinek nem volt túl nagy prioritás, hogy egy-egy felújítás alkalmával sok – vagy legalábbis elég – időt szenteljen annak, hogy kiválassza az ideális darabot.

Egy jó telefon mellé nem árt egy tablet sem

Előbb-utóbb mindenki életében eljön az a pont, mikor rájön, hogy neki egy tabletre is szüksége van a meglévő telefonja mellé. Így van ez akkor is, ha esetleg laptoppal is rendelkezik az illető, hiszen a táblagép utazáskor sokkal praktikusabb.

LMP: Rogán Antal távozzon a közéletből!

Petíciót indított a zöld párt.

Gourmet finomságok nőnapra is

Minden év március 8-án eljön az a nap, amikor világszerte a nőket ünnepeljük, bár ez a nap eredetileg a nők jogaiért folytatott küzdelemről szólt, mára sokat szelídült, és virággal, csokoládéval, figyelmességgel fejezzük ki a megbecsülésünket. 

Górcső alatt a bőrápolás hőse, az E-vitamin

Az E-vitamin kétségtelenül a bőrápolás egyik kulcsfontosságú összetevője. Hogy miért van ez így? Olvass tovább, és megtudhatod! Az útmutatónk ugyanis mindent elmond, amit az E-vitamin bőrre gyakorolt hatásáról tudni kell, és arról, hogyan érdemes használni.

Jó ötletnek tűnt: szétralizták a focipályát

Leesett a hó, s úgy gondolták, driftelni a legalkalmasabb hely a futballpálya, s közel 4 ezer négyzetméteren szétbarmolták a gyepet.

A nagy kérdés: falpanel vagy tapéta?

Az építőipari trendekben az egyszínű, egyformára festett falak ideje lejárt, manapság a változatos megjelenés a divatos. Ezt el lehet érni különbözőféle festékekkel, de sokkal többen választják inkább a falpanellel vagy a tapétával való dekorálást. 

Ungár Péter: Novák Katalinnak és Varga Juditnak politikai értelemben végük van

Az LMP társelnöke Facebook-posztban reagált Orbán Viktor bejelentésére.

Gyárfás Tamás hét év, Portik Tamást életfogytiglani fegyházat kapott a Fenyő-gyilkosság miatt

Az úszószövetség volt elnökét, a Nap TV egykori tulajdonosát emberölésben elkövetett bűnsegédlet, a maffiózót emberölésre felbujtás miatt ítélték el. A felek Gyárfás egy kaposvári adócsalási ügyében kerültek közelebbi ismeretségbe.