Gourmet finomságok nőnapra is

Kpsvr 2024-02-13 14:53:00
Minden év március 8-án eljön az a nap, amikor világszerte a nőket ünnepeljük, bár ez a nap eredetileg a nők jogaiért folytatott küzdelemről szólt, mára sokat szelídült, és virággal, csokoládéval, figyelmességgel fejezzük ki a megbecsülésünket. 

Vannak, akik csak az édesanyjukat, barátnőjüket, feleségüket köszöntik, de sok helyen szokás a kolléganőknek is kedveskedni valami aprósággal. Virág legyen? Bonbon vagy ötletes meglepetés? Kötelező vagy szabadon választott? Megoszlanak a vélemények, van, aki meg sem emlékezik róla és van, aki számára fontos, hogy a szívének kedves hölgyek felé kifejezze tiszteletét. 

Bárhogy is döntünk, lehet, hogy szükségünk lesz ötletekre, így most összeszedtük, mi lehet jó. A megvalósításhoz keresd a Belliót, kreatív nőnapi ajándékcsomagokkal segítenek a hozzájuk fordulóknak!

Mondd el ajándékkal!

Az ajándék a törődés, a megbecsülés és a szeretet kézzelfogható kifejezése, és hatékony módja lehet a szeretet, a hála és más érzések kifejezésére. Nincs ez másként a nemzetközi nőnapon sem, amely a nők társadalmi, gazdasági, kulturális és politikai eredményeinek elismerésére szolgál, ugyanakkor felhívja a figyelmet a még mindig fennálló kihívásokra is.

Értékeljük az életünkben élő nőket, és fejezzük ki szeretetünket és hálánkat egy ajándékkal, ami lehet egy szál virág vagy bármi más, amit érdemesnek érzünk. Munkáltatóként igazi kihívás lehet a cégnél dolgozó nők megünneplése, de aggodalomra semmi ok, a jól bevált ajándékcsomagok ebben az esetben is segítenek, vagy választhatunk minőségi irodaszereket, például tollat, tolltartót, esetleg szépségápolási cikket. A lényeg úgyis a gesztus lesz. 

Mivel lepjük meg a nőket ezen a napon?

Évente olyan sok napot ünneplünk manapság, hogy nem könnyű időről időre újdonsággal, bámulatos ötlettel előállni még akkor sem, ha jól ismerjük a másikat. A rohanó világunkban sokszor azonban nincs nagyobb ajándék, mint az időnk, amit a másikra szánunk. Napjainkban éppen ezért tulajdonítanak egyre többen nagy jelentőséget az élményajándékoknak. Viszont a virágok hatalmáról sem szabad megfeledkezni, lebecsülni mint meglepetést, hiszen a legtöbb hölgy kifejezetten szeret virágot kapni. Ahogyan csokoládét is, illetve az olyan csokrok, amelyekbe egy-egy finom bonbon is bekerül.

De nem lőhetsz mellé az ajándékdobozokkal sem, amelyek különféle gourmet finomságokat rejtenek, például egy üveg finom italt, elegáns csokoládét, kávé- és teakülönlegességeket., kozmetikai cikket. Persze a számodra legkedvesebb nőt meglepheted ékszerrel, ruhafélével is. 

Miért nagyszerű egy ajándékcsomag?

Nemcsak nőnapra, minden alkalomra, személyes és céges ajándékként is jó ötlet lehet ajándékcsomaggal kedveskedni, ugyanis a többféle holmi révén nagyobb eséllyel találod el a másik ízlését. Választhatsz előre összeállított szettet, de magad is készíthetsz a másik kedvenceiből. 

Nőnapra is tökéletes, akár egy hozzád közel álló, kivételes nőnek, akár egy kolléganőnek szánod, egyértelműen kifejezheted vele a szeretetedet, megbecsülésedet, tiszteletedet.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.