Szerinted milyen a jó WC-csésze?

Kpsvr 2024-02-15 08:53:00
Talán még sosem tették fel neked ezt a kérdést, sőt, esetleg te magad sem gondolkoztál még túl sokat rajta. Mert őszintén megvallva talán soha senkinek nem volt túl nagy prioritás, hogy egy-egy felújítás alkalmával sok – vagy legalábbis elég – időt szenteljen annak, hogy kiválassza az ideális darabot.

Legyen fehér, lehessen ráülni, tudj venni hozzá való ülőkét és bumm, már meg is van oldva a probléma. Csakhogy a világ nem ilyen egyszerűen működik, sőt, amióta a különféle technológiai fejlődések lehetővé tették, hogy hatalmas választék legyen mindenből, azóta csak még nehezebb minden. Legalábbis akkor, ha nem jársz utána a dolgoknak. Éppen ezért mai cikkünket a WC-csészéknek szenteljük!

Légy képben a típusokkal!

A SaniterLine WC-csészéi minden közkedvelt típust felvonultatnak, így találhatsz a kínálatukban:

●    fali WC-csészét, amely gyakorlatilag olyan, mintha lebegne a levegőben. Takarítás szempontjából talán az egyik legjobb változat.
●    álló WC-csészét, amely a nevéből adódóan a földön áll, és külön kell majd hozzá tartályt intézned.
●    monoblokk WC-csészét, ahol egyben van a WC-csésze és a tartály – ráadásul olyannyira, hogy még a megszokott bemélyedések, “lyukak” sem szerepelnek rajta, így kétségtelenül hatékonyabban lehet majd tisztítani is!

Persze sok minden függ attól, hogy mekkora hely áll a rendelkezésedre, milyen helyen van a vizesblokk, így mindenképpen tanácsos egy megbízható vízvezeték-szerelővel átbeszélni a lehetőségeidet!

Ha ez megtörténik, akkor biztosak vagyunk benne, hogy a legideálisabb darab kerül majd a SaniterLine üzletéből az otthonodba!

Nem mindig a designos a menő!

Az utóbbi időben egyre nagyobb teret nyertek az olyan extrémebb darabok, amelyek különleges formájukkal hívták fel magukra az otthonteremtők figyelmét. 

Persze csábítóak ezek a rendkívüli darabok, és ki ne szeretne valami nagyon menőt az otthonában, ugyanakkor a téma szakértői óva intenek mindenkit például a szögletes daraboktól. Mindenképpen tanácsos tehát ráülni, “kipróbálni”, hogy lásd, milyen érzés rajta ücsörögni.

Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor utólag jössz rá arra, hogy képtelen vagy elvégezni a dolgodat, annyira kényelmetlen ott ülni…

Ahová a király is gyalog jár…

Ez a hely bizony kiemelten fontos helyszíne minden otthonnak, és bár méretileg általában a legkisebb, a jelentősége annál nagyobb.

A család minden tagja napjában többször tiszteletét teszi itt, így nagyon nem mindegy, hogy mennyire praktikus, komfortos és strapabíró darabot választasz! Mivel a WC-t sokat, akár napi szinten is takarítani kell, ezért ennek is egy fontos szempontnak kell lennie a vásárlás során.

Ha végiggondolod, hogy hányan, milyen életkorúak és milyen neműek fogják használni a WC-t, sokkal közelebb leszel ahhoz, hogy megtaláld a számotokra tökéletes darabot a SaniterLine kínálatában!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.