Megérkeztek az új generációs Wink sportcipők

Kpsvr 2024-02-17 10:55:00
Amikor sportcipőt, kényelmes utcai lépőt keresünk, ami sokáig bírja a mindennapos strapát, akkor bizony átgondoljuk, hogy mit is veszünk meg.

A jó hír az, hogy egy 30 éve alapított márka úgy döntött, hogy előrukkol az új generációs cipőivel, amik innovatív technológiával készültek, így valóban minden igényt ki tudnak elégíteni. A magyar cég már most tervezi az őszi kollekciót, látva a félkész skicceket, biztosan izgalmas őszi időszak elé nézünk.

Most azonban először a tavaszi kollekcióval foglalkozunk. Bemutatjuk a legtrendibb darabokat a következő szezonra.

Megbízható sportcipők a mindennapokra

Amikor márkát választunk, akkor biztosan eszünkbe jut az előző és az azt megelőző kedvenc cipőnk, amit annyira szerettünk. A legtöbben azonnal ugyanazon brand irányába tekintenek, ami már csak azért is hiba, mert így sosem tudunk megújulni.

A Borgo.hu Wink cipőinek köszönhetően azonban idén lehetőséget kapunk arra, hogy ne csak egy szimpla lábbeli tulajdonosai legyünk, hanem egy olyan márkát támogassunk, ami 30 éve jelen van a magyar piacon. A három évtized alatt rengeteg tapasztalatra tettek szert, számtalan hűséges vásárlójuk van, akik kizárólag a Wink cipőkre esküsznek. Ez főleg azért valósulhatott meg, mert sosem készítenek két ugyanolyan darabot, mindig az újdonságokra törekszenek.

Akadnak itt sportos belebújós lábbelik, sneakerek, de még kicsit elegánsabb kivitelek is. Legyen szó tehát iskoláról, munkáról, városlátogatásról, utazásról, esetleg vásárlásról, ezek a surranók mindig remek választásnak bizonyulhatnak.

A Wink lifestyle sneakerek

Végre megérkezett a NovaFlexx Aero M zöld férfi cipő, amely alig érkezett meg a Borgo.hu kínálatába, azonnal kedvenccé vált. A szuperkényelmes darab popcorn-talpat kapott, ami extra erős rezgésvisszanyerést ad a boka számára.

Persze voltak már korábban is olyan modellek, amelyek annak ellenére, hogy extrémnek tűntek, mégis divatosak és praktikusak maradtak. Az idei tavaszi kollekció ezt a két dolgot egyesíti, így jöhetett létre a Pelli Fly női Wink cipő, amely hihetetlenül letisztult, a kapszulagardrób elengedhetetlen darabja. Jól mutatja, hogy mi a brand célja, hogyan gondolkodnak, milyen irányt szeretnének folytatni a jövőben.

Mit tud az új technológia?

Az új generációs sportcipők olyan talpbetéttel készültek, amelyek alkalmazkodnak a különféle mozgásokhoz, párnázottak, emellett visszapattanást biztosítanak a viselőjük számára. A lassú séta folyamán a molekulák szétválnak egymástól, mintha mezítláb járnánk a víz felszínén. Amikor pedig gyorsan mozgunk, akkor azok összezárnak, így visszalökésszerű érzést nyújtanak a láb számára.

Talán nem véletlen az sem, hogy a Wink már hosszú évek óta szponzorálja a Speciális Olimpiai Szövetséget, hiszen a sportteljesítményhez emberfeletti küzdésre van szükség. A Wink anno úgy álmodta meg a felépítését, hogy az általuk készült darabok bárki számára kényelmes viseletet biztosítsanak.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.