A kutyapelenka nagyon hasznos felszerelés

Kpsvr 2024-02-21 12:43:00
A minap összefutottam egy ismerőssel és a kutyákra terelődött a szó. Valahogy a kutyapelenka témája is előkerült. Meglepődve tapasztaltam, hogy azt gondolta erről a nagyon hasznos kutyafelszerelésről, hogy ugyanúgy alkalmazzák, mint a klasszikus gyerekpelenkákat.

Létezik hasonló formában is, de a kutyák számára gyártott speciális pelenkákat nem rájuk adják, hanem a földre terítik. Ez a nagyon jó nedvszívó képességű anyag remek szolgálatot tesz a lakásban tartott kutyáknál vagy betegség, illetve utazás alkalmával. Segít a kellemetlen “balesetek” elkerülésében, illetve megoldásában.

Többféle kutyapelenka

Ha a lakásba kölyökkutya költözik, akkor mindenképp éredemes ellátogatnod a Falatozoo.hu állateledel webáruház szobatisztaság oldalára. Itt - többek között - többfajta kutyapelenkát is találsz. Válogathatsz méret szerint, de beszerezhetsz akár illatosított változatokat, mosható modelleket is.

A gyerekpelenkákhoz hasonló, nadrág kivitelű kutyapelenkák jó szolgálatot tehetnek tüzelési időszakban, vagy hogy utazáskor elkerülhessétek a kisebb-nagyobb “baleseteket”. Idősebb kutyusoknál, ahol vizelettartási gondok merülhetnek már fel, szintén hasznos eszköz. Használatával száraz maradhat a környezet.

Mire is jó a kutyapelenka?

Klasszikusan a kutyapelenkát kölyökkutyák esetében elsősorban a szobatisztaságra neveléskor szokták használni. De még a felnőtt kutyák esetében is igazán kiváló szolgálatot tesznek e sok méretben és anyagból gyártott remek kutyafelszerelések. Rengeteg kistestű eb gazdája alkalmazza ezeket egyfajta alomként. Sok fajta számára ugyanis nem kell annyi séta, így a gazdáik nem is viszik le őket olyan sok alkalommal, jellemzően nagy hidegben vagy nagy melegben.

A kutyapelenkával egy olyan helyet kínálnak szőrös pajtásaiknak az otthonuk egy adott pontján, ahol kisebb-nagyobb dolgukat háborítatlanul és nyugodtan elvégezhetik. Akkor is, ha a gazdi távol van. Korosabb és esetleg valamilyen betegséggel küzdő kutyusok számára is nagy könnyebbséget jelent ez a lehetőség.

Kicsiknek és nagyoknak, öregeknek és fiataloknak is

Ma már számos méretben és kivitelben gyártják a kutyapelenkákat. A kisebb testűeknek más méretű kell, mint egy nagyobb fajtájú ebnek. Gazdag választékot találsz ezekből a Falatozoo.hu állateledel webáruházban. A földre a pelenka csúszásgátló anyagból készült oldalát kell tenni, a felső réteg remek nedvszívó, valamint elnyeli a nedvességet és a szagokat is. A mosható változatok tartósak, gépben 60 fokon tisztíthatók és többször is újra felhasználhatók.

A felelős kutyatartók számára ezek a kiegészítők nagyon nagy segítséget jelentenek. Megkönnyítik a szobatisztaságra nevelés néha kihívásokkal teli időszakát. De a mindennapokban is könnyebbséget jelenthet a városi kutyások életében, illetve korosodó vagy betegeskedő kutyapajtásaink számára is.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.