Újabb fideszes áll ki a pedofilsegéd K. Endre mellett

Kpsvr 2024-02-26 10:47:00
Sorra jelennek meg a Fidesz képviselőitől, médiamunkásaitól és propagandistáitól olyan jellegű írások, melyben K. Endrét, mint áldozatot próbálják beállítani, a kegyelmet adókat pedig erkölcsi magaslatra emelik. A legújabb éppen egy szombathelyi fideszes képviselő, aki szintén K. Endrét akarja áldozatként beállítani.

Napra pontosan két hete írt az Ugytudjuk.hu arról, hogy Horváth Gábor (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő valamiért szükségesnek érezte, hogy továbbossza a pedofilsegéd, jogerősen elítélt K. Endre önmosdató levelét. 

Az üggyel most a Hírklikk.hu is foglalkozik:

A lapok hiába foglalkoztak egy hete a K. Endrének titulált közösségi oldalon posztolt levelével, aki akkor nem mentette le képernyőképként, az ütheti a nyomát. Persze sokan, sokfelé idéztek a levélből, és hogy ez ne legyen az enyészeté, a Fidesz részéről Horváth Gábor szombathelyi önkormányzati képviselő posztolta is az egyik cikket. Először azt ígérte, nem kommentálja, aztán csak nem bírta ki. Valamiért fontos volt neki relativizálni K. Endre ügyét. Valamiért fontos volt, nevető fejet tenni az öngyilkos áldozatot és mások lelki sérüléseit leíró kommentre, lájkot az esetet mesterségesen felfújt hisztinek beállítóra és arra, hogy Novák és Varga az áldozatok. 

A képviselő a pedofil bűncselekmény eltussolásában segédkező K. Endre gondolataihoz a sajátját is hozzátette, miszerint „azóta K. Endre élete meghurcoltatás, az igazi áldozat ő maga, továbbá, hogy Magyarországon jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás.” 

- írja a lap.

Valószínű a képviselő megérezte, hogy kezdenek összecsapni a feje fölött a hullámok, mivel a cikket kiváltó posztja mára elérhetetlen lett a Facebookon. 

Kaposváron is kiálltak a pedofilsegédnek megkegyelmező és a kegyelmet aláíró Novák Katalin és Varga Judit mellett. A Fidesz kaposvári képviselője, Gelencsér Attila a következőket írta a a lemondásukról: "A nagyság ára a felelősség." 

Tehát Gelencsér Attila nagyra tartja a pedofilbotrány két fideszes főszereplőjét, az áldozatok kálváriáját azonban meg sem említette.

Jeszenszky Zsolt (Dj Jeszy) a Fidesz egyik legfőbb médiaszemélyisége szerint pedig K.Endre egy odaadó és gondoskodó tanárember volt. 

Jeszenszky Zsolt és Orbán Viktor / Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Nincs kétség afelől, hogy a fideszes derékhad a pedofilsegítő K.Endre mellett áll ki és az is nyilvánvaló, hogy nem érzékelik azt az erkölcsi mélységet, ahova minden egyes kiállásukkal kerülnek.

 

Borítókép: ugytudjuk.hu

 

Szólj hozzá!

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.

Milyen nyaklánctípusok közül érdemes válogatnunk?

A nyakláncok mindig is a kedveltebb kiegészítők közé tartoztak, azt viszont, hogy melyik típus számít épp a legstílusosabbnak, az aktuális divattrend határozza meg.

Kiderült, hogy a lemezjátszók újra virágkorukat élik!

Az audioipar egyik óriási vívmánya volt anno a lemezjátszók megjelenése. Nagyapáink idején virágzó iparág volt a gyártásuk, mára viszont erősen a háttérbe szorult a technológiai fejlődés során.

Ezekről a marketing szolgáltatásokról ne feledkezz meg!

Egyesek csak legyintenek, amikor a cég marketingtevékenységéről esik szó arra alapozva, hogy majd úgyis lesz valahogy. Te ne dőlj be ennek a hozzáállásnak, és időben kezdd el vállalkozásod marketing fejlesztését, hogy kiemelkedhess a piacon.

Elérkezett a környezetbarát promóciós termékek kora

Napjainkban a fenntarthatóság, a környezetvédelem egyre nagyobb figyelmet kap.

Egy padlásfeljáró beépítésének modern és esztétikus lehetőségei

A padlásterek az esetek többségében egyáltalán nem, vagy csak részben kerülnek hasznosításra, holott egy kifejezetten sok lehetőséget rejtő helyiségről van szó. Ehhez persze a megközelíthetőséget sem árt megoldani, amire szinten létezik megoldás.

Mire képes a legmodernebb focilabda?

Ha június, akkor egyértelműen az Európa-bajnokságról szól minden. Számunkra is kedves és fontos lesz az esemény, hisz a magyar válogatott is játszani fog. A magyarok és a többi játékosok is egy igazán különleges focilabdát fognak rúgni minden egyes mérkőzésen, amiben a legmodernebb technológia található meg.

Ismét Szita Károly lesz Kaposvár polgármestere

A Fidesz-KDNP megint tarolt, az ellenzéknek újra csak a kompenzációs helyek maradtak.

Az öntözés elengedhetetlen az aszályos időkben

Az időjárási anomáliák korszakát éljük. Heves esőzések, aszályos időszakok váltják egymást, emellett folyamatosan megdőlnek a melegrekordok. Európában az idei nyár különösen forrónak ígérkezik. 

Napozz izgalmasan!

A hidegebb hónapok után a Nap első sugarai mindenkit a szabadba csábítanak. Jótékony hatásait testünk, lelkünk és szellemünk hamar meghálálja. Maga a napozás azonban nem egy izgalmas tevékenység, sokan nem szeretik emiatt, viszont könnyedén élvezhetővé tehetjük.

Rendőrautóval ütközött a jogsi nélkül, ronccsal furikázó sofőr

A balesetben egy rendőr súlyosan megsérült, a vétkes kocsijában utazó gyerek maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Felgyújtotta a betlehemet, rátámadt az esetet videózóra és tört-zúzott az előállítóban

Nem volt pénze tovább utazni az anyjához, így inkább nekiállt randalírozni.

Hét óra alatt 63 gyorshajtót mértek be a rendőrök

Kaposváron és vonzáskörzetében rakták ki a traffipaxokat a zsaruk.

Lezárta az LMP a gödi akkumulátorgyárat

A bíróság kimondta, hogy a Samsung gödi gyára nem rendelkezik megfelelő környezethasználati engedéllyel, ezért akciózik a párt.

Telekrendezésre hivatkozva több, mint 350 liter olajat öntöttek a Kaposba tartó patakba

A szomszédos utcában észrevették az olajos vizet, így sikerült megakadályozni, hogy a szennyezés elérje a folyót.