Újabb fideszes áll ki a pedofilsegéd K. Endre mellett

Kpsvr 2024-02-26 10:47:00
Sorra jelennek meg a Fidesz képviselőitől, médiamunkásaitól és propagandistáitól olyan jellegű írások, melyben K. Endrét, mint áldozatot próbálják beállítani, a kegyelmet adókat pedig erkölcsi magaslatra emelik. A legújabb éppen egy szombathelyi fideszes képviselő, aki szintén K. Endrét akarja áldozatként beállítani.

Napra pontosan két hete írt az Ugytudjuk.hu arról, hogy Horváth Gábor (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő valamiért szükségesnek érezte, hogy továbbossza a pedofilsegéd, jogerősen elítélt K. Endre önmosdató levelét. 

Az üggyel most a Hírklikk.hu is foglalkozik:

A lapok hiába foglalkoztak egy hete a K. Endrének titulált közösségi oldalon posztolt levelével, aki akkor nem mentette le képernyőképként, az ütheti a nyomát. Persze sokan, sokfelé idéztek a levélből, és hogy ez ne legyen az enyészeté, a Fidesz részéről Horváth Gábor szombathelyi önkormányzati képviselő posztolta is az egyik cikket. Először azt ígérte, nem kommentálja, aztán csak nem bírta ki. Valamiért fontos volt neki relativizálni K. Endre ügyét. Valamiért fontos volt, nevető fejet tenni az öngyilkos áldozatot és mások lelki sérüléseit leíró kommentre, lájkot az esetet mesterségesen felfújt hisztinek beállítóra és arra, hogy Novák és Varga az áldozatok. 

A képviselő a pedofil bűncselekmény eltussolásában segédkező K. Endre gondolataihoz a sajátját is hozzátette, miszerint „azóta K. Endre élete meghurcoltatás, az igazi áldozat ő maga, továbbá, hogy Magyarországon jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás.” 

- írja a lap.

Valószínű a képviselő megérezte, hogy kezdenek összecsapni a feje fölött a hullámok, mivel a cikket kiváltó posztja mára elérhetetlen lett a Facebookon. 

Kaposváron is kiálltak a pedofilsegédnek megkegyelmező és a kegyelmet aláíró Novák Katalin és Varga Judit mellett. A Fidesz kaposvári képviselője, Gelencsér Attila a következőket írta a a lemondásukról: "A nagyság ára a felelősség." 

Tehát Gelencsér Attila nagyra tartja a pedofilbotrány két fideszes főszereplőjét, az áldozatok kálváriáját azonban meg sem említette.

Jeszenszky Zsolt (Dj Jeszy) a Fidesz egyik legfőbb médiaszemélyisége szerint pedig K.Endre egy odaadó és gondoskodó tanárember volt. 

Jeszenszky Zsolt és Orbán Viktor / Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Nincs kétség afelől, hogy a fideszes derékhad a pedofilsegítő K.Endre mellett áll ki és az is nyilvánvaló, hogy nem érzékelik azt az erkölcsi mélységet, ahova minden egyes kiállásukkal kerülnek.

 

Borítókép: ugytudjuk.hu

 

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.