Erre a termékre szükséged lehet a hálószobában

Kpsvr 2024-03-14 09:55:00
Léteznek olyan termékek, amelyek arra hivatottak, hogy a hálószobában töltött perceket még édesebbé tegyék. Ezek nemcsak a hangulat fokozásáról gondoskodnak, hanem megóvhatnak minket diszkomfortos élményektől, esetlegesen kellemetlen sérülésektől. 

 

Helyezd el ezt is a fiókban!

A síkosítógél remek kiegészítője lehet az együttléteknek, de akkor is teszi a dolgát, ha az egyedül töltött estéken alkalmaznád ezt a készítményt. Bátran nézelődj a Szexaruhaz.hu Szexshop síkosító kínálatában, hiszen rengeteg típusú terméket találhatsz. 

Bizonyára rábukkansz arra a verzióra, amely a te szokásaidnak, igényeidnek a leginkább megfelelő. Ahhoz, hogy a legjobb döntést tudd meghozni, érdemes végiggondolni a használati elvárásokat, körülményeket, mert ezek hatással bírnak a végső választásra.

Mint azt már jól tudjuk, mindannyiunk szervezete, teste másképp működik, ebből adódóan az intim pillanatokban is eltérő bánásmódra van szükség. A síkosító alkalmazása a behatolással járó súrlódást könnyíti meg, így csökkenti az ellenállást, ezáltal pedig fájdalommentessé teszi az akciót.

Erre figyelj a választáskor!

Mikor síkosítógél beszerzésén töröd a fejed, azt célszerű megfontolni, hogy hogyan szeretnéd később használni. Például nem mindegy, hogy a szilikonból készült játékszerekhez melyik verziót párosítod, ugyanis egyes típusok károsíthatják a termék felületét. 

A női csodakehely, azaz hüvely esetében kijelenthető, hogy természetéből adódóan termel olyan nemi váladékot, amely gördülékennyé varázsolja az egyesülést. Jelenléte szexuális inger vagy izgalom hatására fokozottan érzékelhető, viszont az egyénenként eltérő, hogy ez a természetes kenőanyag milyen mennyiségben fordul elő.

A váladék termelődését számos tényező befolyásolhatja, mint a hölgyek ösztrogénszintje, gyógyszerszedés vagy egyes egészségügyi problémák, sőt akár a menopauza is. Ilyen esetekben kiváltképp ajánlott a síkosítógélek bevetése.

A leggyakoribb típusok

Három fő kategóriát ajánlott megemlíteni, mikor síkosítógélekről beszélünk. 

●    Vízbázisú: Vékony, csúszós réteget képez, viszont gyorsan szárad, így valószínűleg többet kell belőle felapplikálni. Ki kell emelni, hogy glicerint tartalmaz, mely kedvező közeget teremt a gombáknak, így elengedhetetlen az alapos tisztálkodás az aktus után.

●    Szilikonalapú: Ez a verzió már sokkal sűrűbb és tovább is tart, mivel nem szárad ki olyan hamar. Ez a termék a legtöbb helyzetben beválik, azonban szilikonból készült szexjátékokkal nem kompatibilis, így ezek alkalmazásakor inkább válassz vízbázisú készítményeket.

●    Olajalapú: Habár ez egy rendkívül kellemes tapintású és illatú készítmény, nem mehetünk el amellett, hogy lebontja, ezáltal semlegesíti a latex óvszert. Ezt mindenképp vedd figyelembe védekezéskor. 

A termékek készítésekor az a törekvés, hogy mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb típust. Nézelődj, válogass és tedd élvezetesebbé az együttléteket!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.