Egy kis segítség a vőlegények számára az esküvői öltöny kiválasztásához

Kpsvr 2024-03-17 16:29:00
A megfelelő öltöny kiválasztása a vőlegény számára sokszor háttérbe szorul, pedig az esküvői készülődés során legalább annyira fontos, mint az, hogy milyen színű lesz a meghívó vagy a koszorúslányok ruhája.

A manapság elérhető klasszikus és divatos modellek kavalkádjában azonban korántsem egyszerű rábukkani a tökéletes modellre. Elég csak megnézni a Lord Men's Fashion öltönyeinek kínálatát, amelyben a két gombos olasz modelltől kezdve a fényes változaton át az enyhén karcsúsított nyári gyapjú öltönyig minden megtalálható.

Ezért is született meg a mai bejegyzésünk, amelyben segítséget nyújtunk a vőlegények számára az esküvői öltözék kiválasztásában.

Az öltöny minősége

Abban az esetben, ha Ön a konfekció mellett teszi le a voksát, úgy mindenképpen szilárdan el kell határoznia magát, hogy kizárólag Super 100’s minőségű gyapjúból készült öltönyt vásárol. 

Továbbá oda kell figyelnie arra is, hogy a zakó bélése viszkóz vagy acetát legyen, mivel a poliészterbe csúnyán bele fog izzadni, amelynek köszönhetően egyáltalán nem fogja komfortosan érezni magát a nagy napján. 

Az öltöny szabása

A megfelelő öltöny kiemeli az Ön alakjának az erősségeit, és részben eltakarja, kozmetikázza a problémásabb területeket. De a szabást illetően elmondható, hogy még a konfekciódarabok között is hatalmas különbségek vannak, ami már a próbababán is jól látszik. 

Ezért is kell a választás során néhány alapvető dologra odafigyelnie. Fontos, hogy az öltöny gallérja ne álljon el a nyaknál, és a hajtókája vagy más néven reverje, begombolt állapotban simán feküdjön a mellkason, ne legyen benne törés.

Emellett pedig érdemes még arra is figyelmet fordítania, hogy a nadrág szára ne harmonikázzon, a zakó hossza takarja az ülepet, és az ujja hossza maximum 1 centimétert láttasson az ing kézelőjéből.

Apropó ing!

Érdemes ebből a ruhadarabból legalább kettővel készülni. Nem csupán amiatt, mert a nap folyamán történhetnek szerencsétlen balesetek, hanem azért is, mert este garantáltan jót tesz majd a közérzetének, ha egy friss inget viselhet. A legideálisabb választást a pamut verziók jelentik. 

Az öltöny stílusa

Egy elsőrangú öltönynek nemcsak a minősége, hanem a stílusa is kifogástalan. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik a menyasszonyi ruhához, az esküvői környezethez és az esemény jellegéhez. Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a ceremónia vidéken vagy városi környezetben zajlik, és a dress code-ja “black tie” vagy “business casual”.

Egy extra tanács a végére

Az utóbbi időben számtalanszor megfigyelhettük azt, hogy a vőlegények a menyasszony virágcsokrával vagy ruhájával megegyező színű öltönyt választanak az összetartozás kifejezése céljából. Ez ugyan nagyon bájos tud lenni, de véleményünk szerint nem túl elegáns. Sokkal sikkesebb tud lenni az, ha a harmónia a ruhadarabok stílusában jelenik meg.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.