Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Kpsvr 2024-03-18 16:14:00
Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.

Az AnivetDirect higiéniai eszközei között található meg a ProCleaner P200 mosórobot, amely egy erőteljes és rendkívül hatékony berendezés a baromfiistállók tisztításához. Ez az első mosórobot, amely széles körben elérhető, és a webshopból könnyen meg is rendelhető.

Mi mindenre jó a készülék?

Használatával ki lehet váltani a fáradságos, erőforrás- és időigényes kézi mosást. Egy ilyen gép egyaránt meg tudja tisztítani a plafonokat, gerendákat, falakat valamint a padozatot is.

Joggal vetődhet fel, hogy miként képes a mosórobot kellően alapos munkát végezni. Erre a dinamikus és változó mosási szög jelent garanciát. Így a különféle akadályok sem okoznak gondot az eszköz számára, azok ellenére kitűnően ellátja feladatát. Az ideális vízáramlásról a beépített tárolótartály gondoskodik.

A gép felépítése

A mosórobot felépítését tekintve egy pótkocsira hajaz. Ez a kialakítás előnyös, hiszen így mindig éppen oda lehet vontatni, ahol aktuálisan szükség van rá. Ezt követően a gép munkához lát, majd önműködően eltávolítja a szennyeződéseket a mennyezetről és a falakról. A tömlődob segítségével vissza is húzza a program végén a mosófejet egészen a kiinduló állásig.

A ProCleaner P200 minőségi termék, hiszen horganyzott rozsdamentes acélból építették. Váza rendkívül szilárd, kerekei pedig tömörek, így viszontagságos körülmények között sem megy tönkre egyhamar az eszköz. Beépített víztartálya 400 literes, ami azt jelenti, hogy a vízellátás miatt nem kell aggódni. A mosórobot munka közben felügyeletet nem igényel.

A távolság nem akadály a mosórobot számára

A készülék vízsugara akár 12 méterre is elérhet. Ezt a hatótávot a speciálisan kialakított fúvókák teszik lehetővé. A mosáshoz nem kell forgatni a készüléket, hiszen 360 fokban dolgozik.

A programban egyaránt szerepel a plafon, a gerendák, a falak és a padló mosása is. A tömlő igen hosszú, 130 méter, így tekintélyes méretekkel rendelkező baromfiistállóban is hatékonyan munkára lehet fogni a berendezést.

A készülék finomhangolható

Mivel az egyes baromfinevelő épületek felépítése eltérő, így a készülék megalkotói gondoltak arra, hogy különböző beállításokkal is lehessen használni a mosórobotot. Át lehet állítani a sebességet és a mosás szögét is a lehető legoptimálisabb eredmény elérése érdekében.

A berendezés rendkívül modern. Érintőképernyőjén keresztül a beállítások megadása rendkívül könnyű, szinte nincs olyan baromfiistálló, amihez ne lehetne hatékonyan használni a higiéniás teendők kapcsán. Aki beszerez egy ilyen robotot, az munkaerőt, pénzt és időt spórolhat meg.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Elengedhetetlen eszközök kutya vagy macska tartásához

Hazánkról tényleg elmondható, hogy kutya- és macskabarát, hiszen összehasonlítva más országokkal, rengeteg családban van egy vagy több házi kedvenc, függetlenül attól, hogy az az ingatlan lakás vagy ház.