Zászlót bont az Új Polgármestert Egyesület, Magyar Péterrel is felveszik a kapcsolatot

Kpsvr 2024-03-18 22:50:00
Ígérik, atombombát is ledobnak hamarosan és nem támogatják az olcsó vendégmunkások tömeges betelepítését.

Március 21-én, csütörtökön tartja nyitórendezvényét az Új Polgármestert, Új Városvezetést Kaposvárnak Egyesület. A szervezet kizárólag civilekből alakult és így is indul az önkormányzati választásokon. A rendezvényen bemutatják a képviselőjelölteket és bemutatkozik Horváth Ákos Ervin az Új Polgármestert Egyesület polgármesterjelöltje. Az est díszvendége, az MNB korábbi elnöke Bod Péter Ákos.

Az egyesület azért alakult, mert nem kérnek sem a kormányzó, sem az ellenzéki pártokból, hiszen azok nem a kaposváriak érdekeit nézik, hanem pártérdekeket szolgálnak.

A pártérdekek áldozata lett Kaposvár az elmúlt 30 évben. 10.000 kaposvári tűnt el a városból, a megyeszékhelyeket tekintve Kaposváron az egyik legalacsonyabbak a bérek, és ami épül abból rengeteg pénzt ellopnak a pártemberek.

Ennek véget kell vetni, mert Kaposvár többet érdemel.

Meg kell teremteni azokat a feltételeket, hogy Kaposváron magasabb bérek legyenek, de az olcsó vendégmunkások tömeges betelepítésével ennek pont a szöges ellentétét fogják elérni a pártkatonák.

Ezt meg kell akadályozni – mondják az egyesület tagjai, akik nem mellesleg megemlítik, hogy egy közös ismerősön keresztül, aki meghatározó szerepet játszott a 15-i rendezvényen,

felveszik Magyar Péterrel a kapcsolatot, és ha tiszták a szándékai, akkor nem elképzelhetetlen az együttműködés. 

A városra visszatérve elmondták még, hogy Kaposvár nem nyit az informatika adta lehetőségek felé, ami magas hozzáadott értékű munkahelyeket tud teremteni. A kulturális életet és a kaposvári turizmust is hozzá nem értő pártemberek irányítják, pedig Kaposváron sok lehetőség van, ha szakemberek irányítanák ezeket a területeket.

Gazdasági kérdésekben egy olyan polgármester dönt, aki soha életében nem dolgozott a versenyszférában, fogalma sincs a gazdaság működéséről

és arról, hogy hogyan lehet a gazdaságot a kaposváriak szolgálatába állítani.

Ezekben a kérdésekben ígér változást az Új Polgármestert, Új Városvezetést Kaposvárnak Egyesület.

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.