Zászlót bont az Új Polgármestert Egyesület, Magyar Péterrel is felveszik a kapcsolatot

Kpsvr 2024-03-18 22:50:00
Ígérik, atombombát is ledobnak hamarosan és nem támogatják az olcsó vendégmunkások tömeges betelepítését.

Március 21-én, csütörtökön tartja nyitórendezvényét az Új Polgármestert, Új Városvezetést Kaposvárnak Egyesület. A szervezet kizárólag civilekből alakult és így is indul az önkormányzati választásokon. A rendezvényen bemutatják a képviselőjelölteket és bemutatkozik Horváth Ákos Ervin az Új Polgármestert Egyesület polgármesterjelöltje. Az est díszvendége, az MNB korábbi elnöke Bod Péter Ákos.

Az egyesület azért alakult, mert nem kérnek sem a kormányzó, sem az ellenzéki pártokból, hiszen azok nem a kaposváriak érdekeit nézik, hanem pártérdekeket szolgálnak.

A pártérdekek áldozata lett Kaposvár az elmúlt 30 évben. 10.000 kaposvári tűnt el a városból, a megyeszékhelyeket tekintve Kaposváron az egyik legalacsonyabbak a bérek, és ami épül abból rengeteg pénzt ellopnak a pártemberek.

Ennek véget kell vetni, mert Kaposvár többet érdemel.

Meg kell teremteni azokat a feltételeket, hogy Kaposváron magasabb bérek legyenek, de az olcsó vendégmunkások tömeges betelepítésével ennek pont a szöges ellentétét fogják elérni a pártkatonák.

Ezt meg kell akadályozni – mondják az egyesület tagjai, akik nem mellesleg megemlítik, hogy egy közös ismerősön keresztül, aki meghatározó szerepet játszott a 15-i rendezvényen,

felveszik Magyar Péterrel a kapcsolatot, és ha tiszták a szándékai, akkor nem elképzelhetetlen az együttműködés. 

A városra visszatérve elmondták még, hogy Kaposvár nem nyit az informatika adta lehetőségek felé, ami magas hozzáadott értékű munkahelyeket tud teremteni. A kulturális életet és a kaposvári turizmust is hozzá nem értő pártemberek irányítják, pedig Kaposváron sok lehetőség van, ha szakemberek irányítanák ezeket a területeket.

Gazdasági kérdésekben egy olyan polgármester dönt, aki soha életében nem dolgozott a versenyszférában, fogalma sincs a gazdaság működéséről

és arról, hogy hogyan lehet a gazdaságot a kaposváriak szolgálatába állítani.

Ezekben a kérdésekben ígér változást az Új Polgármestert, Új Városvezetést Kaposvárnak Egyesület.

Szólj hozzá!

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.

Milyen nyaklánctípusok közül érdemes válogatnunk?

A nyakláncok mindig is a kedveltebb kiegészítők közé tartoztak, azt viszont, hogy melyik típus számít épp a legstílusosabbnak, az aktuális divattrend határozza meg.

Kiderült, hogy a lemezjátszók újra virágkorukat élik!

Az audioipar egyik óriási vívmánya volt anno a lemezjátszók megjelenése. Nagyapáink idején virágzó iparág volt a gyártásuk, mára viszont erősen a háttérbe szorult a technológiai fejlődés során.

Ezekről a marketing szolgáltatásokról ne feledkezz meg!

Egyesek csak legyintenek, amikor a cég marketingtevékenységéről esik szó arra alapozva, hogy majd úgyis lesz valahogy. Te ne dőlj be ennek a hozzáállásnak, és időben kezdd el vállalkozásod marketing fejlesztését, hogy kiemelkedhess a piacon.

Elérkezett a környezetbarát promóciós termékek kora

Napjainkban a fenntarthatóság, a környezetvédelem egyre nagyobb figyelmet kap.

Egy padlásfeljáró beépítésének modern és esztétikus lehetőségei

A padlásterek az esetek többségében egyáltalán nem, vagy csak részben kerülnek hasznosításra, holott egy kifejezetten sok lehetőséget rejtő helyiségről van szó. Ehhez persze a megközelíthetőséget sem árt megoldani, amire szinten létezik megoldás.

Mire képes a legmodernebb focilabda?

Ha június, akkor egyértelműen az Európa-bajnokságról szól minden. Számunkra is kedves és fontos lesz az esemény, hisz a magyar válogatott is játszani fog. A magyarok és a többi játékosok is egy igazán különleges focilabdát fognak rúgni minden egyes mérkőzésen, amiben a legmodernebb technológia található meg.

Ismét Szita Károly lesz Kaposvár polgármestere

A Fidesz-KDNP megint tarolt, az ellenzéknek újra csak a kompenzációs helyek maradtak.

Az öntözés elengedhetetlen az aszályos időkben

Az időjárási anomáliák korszakát éljük. Heves esőzések, aszályos időszakok váltják egymást, emellett folyamatosan megdőlnek a melegrekordok. Európában az idei nyár különösen forrónak ígérkezik. 

Napozz izgalmasan!

A hidegebb hónapok után a Nap első sugarai mindenkit a szabadba csábítanak. Jótékony hatásait testünk, lelkünk és szellemünk hamar meghálálja. Maga a napozás azonban nem egy izgalmas tevékenység, sokan nem szeretik emiatt, viszont könnyedén élvezhetővé tehetjük.

Rendőrautóval ütközött a jogsi nélkül, ronccsal furikázó sofőr

A balesetben egy rendőr súlyosan megsérült, a vétkes kocsijában utazó gyerek maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Felgyújtotta a betlehemet, rátámadt az esetet videózóra és tört-zúzott az előállítóban

Nem volt pénze tovább utazni az anyjához, így inkább nekiállt randalírozni.

Hét óra alatt 63 gyorshajtót mértek be a rendőrök

Kaposváron és vonzáskörzetében rakták ki a traffipaxokat a zsaruk.

Lezárta az LMP a gödi akkumulátorgyárat

A bíróság kimondta, hogy a Samsung gödi gyára nem rendelkezik megfelelő környezethasználati engedéllyel, ezért akciózik a párt.

Telekrendezésre hivatkozva több, mint 350 liter olajat öntöttek a Kaposba tartó patakba

A szomszédos utcában észrevették az olajos vizet, így sikerült megakadályozni, hogy a szennyezés elérje a folyót.