Tippek a lábszag leküzdéséhez

Kpsvr 2024-03-19 08:44:00
Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Mielőtt azonban belevágunk, egyet tisztázzunk: mivel a talpakon jelentősen több verejtékmirigy található, így a lábakon erőteljesebb az izzadás mértéke. Bár ez önmagában még nem okoz kellemetlen szagokat, azokért a lábak nem megfelelő lélegzése miatt kialakuló, fokozott verejtékezés következtében elszaporodó, az elhalt hámsejtekkel táplálkozó baktériumok a felelősek.

Ezzel pedig már le is lőttünk az egyik leghatékonyabb módszert a lábizzadás ellen, ami nem más, mint a megfelelő lábbeli, zokni és harisnya választása, illetve cipő naponta történő cseréje.

Megoldások otthonra

Ugyanakkor számos egyéb otthoni módszer is rendelkezésre áll, ilyen lehet például egy kényeztető lábfürdő. Egy nagyobb lavórba engedj némi meleg vizet, adj hozzá egy keveset a Topicipő webáruház lábápolás kategóriájában is kapható fürdő- vagy lábáztató sók valamelyikéből, és add át magad az élvezetnek.

Készíts magad mellé egy jó könyvet, vagy ülj le megnézni a focimeccset a tévében! Miután pedig megnyíltak a pórusaid, és a bőröd puhává vált, távolítsd el a felesleges bőrkeményedést!

Majd befejezésképpen kenj fel egy sarokpuhító krémet a talp és a sarok bőrének táplálása, illetve a bőrkeményedés megelőzése érdekében! Ezzel nem csupán a lábaid fognak majd felfrissülni, hanem bizonyos egészségügyi problémák is elkerülhetővé válhatnak, amennyiben rendszeresen és megfelelően alkalmazod a készítményeket.

Termékajánlás

Az előbb említett webáruház kínálatából mi a Sara Beauty Spa regeneráló és lábáztató sót szoktuk használni. Egyrészt azért, mert remekül fertőtlenít és regenerálja az izmokat, másrészt pedig a benne lévő zamatos mangó illata egyszerűen felpezsdít minket.

Emellett nagy kedvencünk még a Sara Beauty Spa citrussal, mentával és tengeri sóval készült frissítő só is, mivel nem csupán a pedikűr előkészítéséhez használható, hanem akár testfürdőként is nagyszerű lehet.

Az izzadásgátló lábpúder és lábspray használata

Egy másik nagyszerű módszer az lábizzadás megelőzésére a lábporok és -púderek használata. Ezek a készítmények ugyanis tökéletesen felszívják a nedvességet, elnyelik a szagokat és megnyugtatják a láb bőrét. Körülbelül úgy kell elképzelni a működésüket, mint a dezodorokét.

A legjobb hatás érdekében teljesen száraz lábra érdemes őket felvinni reggel és este, hogy ne képződjön semmilyen zsíros anyag az enyhén nedves lábon.

De, ha egy olyan megoldást keresel, amelyet mindenhová magaddal tudsz vinni, akkor számodra a lábszag elleni sprék jelentik a legjobb megoldást. A mosdóban diszkréten felfrissítheted velük a lábaidat napközben.

Ezzel el is érkeztünk az útmutatónk végéhez. Bízunk abban, hogy hasznosnak bizonyult a számodra.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.

Elengedhetetlen eszközök kutya vagy macska tartásához

Hazánkról tényleg elmondható, hogy kutya- és macskabarát, hiszen összehasonlítva más országokkal, rengeteg családban van egy vagy több házi kedvenc, függetlenül attól, hogy az az ingatlan lakás vagy ház.