Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kpsvr 2024-03-20 09:20:00
Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat az ügyészség azzal a Pest vármegyei férfival szemben, aki kábulatából ébredve először az ápolók felé indult támadólag, végül az ügyeletes orvost ütötte arcon. A vádiratban foglaltak szerint a terhelt annyira ittas volt 2023 augusztusában a délutáni órákban Siófokon, hogy mentővel kórházba kellett szállítani. Az eszméletlen férfit a sürgősségi osztályon megfigyelés alá helyezték, ahol néhány perc elteltével magához tért. Az erős fizikumú vádlott az ébredését követően egyből leszállt az ágyról és ütésre emelt, ökölbe szorított kézzel a kórteremben lévő ápolónők felé indult. Az nővéreknek azonban sikerült elfutnia az agresszív férfi elől, aki ezt követően a folyosó felé vette az irányt. Az ápolók segítségkiáltására felfigyelve az éppen vizsgálatot végző ügyeletes orvos kilépett a folyosóra és fel akarta tartóztatni a dühöngő terheltet, ám a férfi olyan erővel megütötte az arcán, hogy a szemüvege is leesett. Az artikulálatlanul üvöltöző vádlottat végül a sértett, a biztonsági őr, egy férfi ápoló és egy más ügy miatt a kórházban tartózkodó rendőr együttes erővel tudta a földre vinni.

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a terhelttel szemben felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt.

Szólj hozzá!

Az étkezőszékek kényelme és stílusa is meghatározó

Amikor a jövő világába merészkedünk, újabb és újabb trendek teszik még ízletesebbé a kulináris élvezeteket az ízléses belső terekben. Az elegancia újraértelmezése fontos hír a lakberendezésben, így az étkezőgarnitúrák világában is. 

Innovatív kombináció a konyhagépek terén: már elérhető a páraelszívóval kombinált főzőlap

A technika újra és újra meglep minket, az újdonságok piacra kerülése folyamatos. Nemrégiben egy egészen érdekes kombinációt mutató konyhaeszköz vált elérhetővé: ez nem más, mint a főzőlap és páraelszívó egyesülése.

Egyre népszerűbbek a vidéki települések!

Az ingatlanárak emelkedése egyre több embert ösztönöz arra, hogy életterüket áttegyék valamely vidéki településre. Bár a vidéki nagyvárosok lakásárai nem térnek el nagymértékben a fővárosi négyzetméteráraktól, azért a kisebb településeken találhatunk még megfizethető ingatlanokat.

Mire lesz szükséged, ha tapétázni szeretnél?

Ha egy kis színt és mintát vinnél az otthonod falaira, akkor a tapéta kitűnő megoldás lesz számodra.

Tippek és ötletek tapétázáshoz

Felújítás vagy a szoba dizájnjának frissítésekor egyre többen választják a tapétázást a fal egyszerű festése helyett. Nem mindegy viszont, hogy milyen típus mellett döntünk, így ebben a cikkünkben most az ideális tapéta megtalálásához adunk néhány hasznos tippet.

Hogyan válassz mosogatótálcát?

A mosogatótálca sokak szerint a konyha ékszere, az egyik legfontosabb elem ebben a helyiségben, így a megfelelő változat kiválasztása lényeges feladat. A konyhában végzett munka több mint 60 százaléka ennek a környékén zajlik. 

Elegáns hangszigetelési megoldások a nappaliba

A zajok nem csak éjszaka tudnak nagyon zavaróak lenni. Főleg a nyári hétvégéken, amikor vendégeket várunk és összegyűlik az egész család, akkor kellemetlen, amikor valaki pihenne, de nem tudja ezt megtenni. 

A hústermelés súlyos környezeti hatásokkal jár

Fentarthatatan a mai ember húsfogyasztásának volumene, mely súlyos problémákat fog okozni az emberiségnek.

A piros színtől hamarabb bepasizol? 

Amennyiben arra lettél figyelmes az utóbbi időben, hogy egyre többen járnak piros körömlakkal a kezükön, akkor nem csal a szemed, a statisztikák azt mutatják, hogy az elmúlt egy év során 160%-kal többen kerestek rá a Google-ben a piros manikűr kifejezésre.

Így nevelhetünk egészséges ékszerorchideát

Sokan olyan növényre vágynak otthon, amelyik nem foglal túl sok helyet. Egy kisebb lakásban ugyanis nem sok szabad felület akad, ahol növényeket nevelhetünk. Bár álomszerűnek tűnhet, azonban létezik olyan fajta, amelynek nemcsak csodálatosak a levelei, de még apró virágaival is képes lenyűgözni bennünket. Az ékszerorchidea sokak kedvence, ami nem csoda, hiszen strapabíró és könnyen nevelhető.

Árnyékolás és szúnyogháló egyben

Ahogy egyre melegebb az idő, és egyre többet süt a nap, mindennapos feladatunkká válik az árnyékolás. Ilyenkor már a rovarok is aktív életet élnek, és ha nem vigyázunk, bizony a lakásunkba is betévednek.

A spray festékek, aeroszolok használata nagyon egyszerű

Bizonyos helyzetekben a spray változat jelenti az egyértelmű megoldást. Ma már minden körülményhez, berendezéshez és körülményhez megtalálhatjuk a megfelelőt. Van, amelyiket viszonylag ritkán kell használni, de egyes típusokkal rendszeresen át kell menni az adott felületen.

Földelés kialakítása: fontos lépések és tippek a munka elvégzéséhez

A földelés egy fontos feladat az elektromos rendszer kiépítése során.

Bulinak indult, de egy beszólásból óriási verekedéssé fajult az este – VIDEÓ!!!

A magukat erősre ivó balhézók közül hárman is könnyű sérüléseket szenvedtek.

Zsák, illatosító, szotyi, koktél: kódneveken lehetett rendelni a drogdílertől

Bérelt garázsban és a kocsijában tárolta a narkót, lebukásakor több száz tablettát és fél kilót meghaladó kannabiszőrleményt foglaltak le tőle.

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.