Milyen szúnyogháló való a tágas teraszajtóra?

Kpsvr 2024-03-26 11:39:00
A szúnyoghálók szerepe rendkívül fontos a meleg nyári időszakban, amikor nemcsak a szúnyogok, hanem egyéb apró rovarok is megkeseríthetik az életünket. Érdemes minden ablakra és ajtóra felszereltetni, mert ezzel megelőzhetjük a kellemetlen csípéseket, és a bosszantó jelenlétüket is elkerülhetjük.

De mi a helyzet a nagyobb ablakokkal és a hatalmas teraszajtókkal? Oda milyen típust tudunk felrakatni, ami kényelmes számunkra, de közben ellátja a funkcióját is? A Topredőny pliszé szúnyoghálói kitűnő minőségűek, stílusosak és modernek, ráadásul kimondottan alkalmasak terjedelmesebb felületeken is.

Nézzük meg, hogy mit takar a pliszé szúnyogháló kifejezés, és miért olyan népszerű ez a korszerű szerkezet!

Mi az a pliszé szúnyogháló pontosan?

A pliszé szúnyogháló nevét a pliszírozott kialakításról kapta, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy harmonikaszerűen zárható. Amikor kinyitjuk, a redőzött háló az egyik oldalon összegyűlik, akár egy harmonika. Emiatt bármikor megállíthatjuk, nem csak a végpontokon, úgyhogy maximálisan komfortos a használata.

A működése rendkívül egyszerű, csendes és gördülékeny, kívülről és belülről is lehet nyitni és zárni. A konstrukciónak köszönhetően hatalmas üvegajtókra vagy ablakokra is felszerelhető. Jól alkalmazhatók terasz- és erkélyajtókon vagy bármilyen méretű nyílászárón.

A kényelem és a funkció tehát garantált, de mi a helyzet az esztétikummal és a kilátással? Nem takarja el a panorámát? Meddig bírja a strapát? Hogyan kell tisztítani és karbantartani? A továbbiakban ezekről lesz szó!

Egyensúly a funkcionalitás és a praktikum között

A pliszé szúnyogháló kifejezetten igényes kivitelezés, hiszen tökéletesen működik, de emellett még a külleme is dekoratív. Arról nem is beszélve, hogy a kilátás élvezetéről sem kell lemondanunk, hiszen a háló anyaga optikailag szinte láthatatlan.

Stílusos és modern, amely nemcsak az otthonokban, hanem rendezvényhelyszíneken, szállodákban, hotelekben is megállja a helyét. Ez elegáns külsejének köszönhető, ami biztosítja töretlen népszerűségét is.

Ez a kiváló minőségű rovarháló ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, kimondottan strapabíró és tartós kivitel. Amennyiben rendeltetésszerűen használjuk, hosszú évekig élvezhetjük mellettük a rovarmentes környezetet.

Hogyan kell tisztítani?

Különösebb karbantartást nem igényel a pliszírozott szúnyogháló, elegendő időnként egy vizes lemosást alkalmazni. Vegyszereket és durva eszközöket azonban semmiképpen ne használjunk a takarításukhoz, mert megsérülhetnek.

Szétnyitott állapotban a pliszé szúnyogháló hatékonyan véd a szúnyogok ellen, de a darazsakat és a legyeket is távol tartja. Használata egyszerű és praktikus, kinézete rendkívül dizájnos és esztétikus. A legmagasabb elvárásoknak is megfelel, csendes működése révén diszkréten illeszkedik a környezetébe. Könnyen és gyorsan felszerelhető, úgyhogy a telepítési munka sem vesz sok időt igénybe. Ideális mindenkinek, aki szereti a szép és a hasznos keveredését.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Eltette az utánvétes csomagok árát a futár

Kamu csomagokat állított össze, s azokra ragasztotta a valós pakkok vonalkódját.

Te tudod, hogy mi egy sofőr életében a legfontosabb?

Erre a kérdésre a legtöbben talán azt mondanák, hogy maga a jármű, amit vezetnek, vagy esetleg a navigáció, aminek a segítségével el tudnak jutni A pontból B pontba. Persze ezek is valóban igazán nélkülözhetetlenek, sőt, még megannyi egyéb használati tárgyat fel lehetne sorolni, ha igazán pontos választ szeretnénk adni a címben feltett kérdésre.

Az osztrák társadalombiztosítás szolgáltatásai

Ausztriában széleskörű a társadalombiztosítási szolgáltatás, amely minden itt dolgozó alkalmazottra vonatkozik, akinek a jövedelme meghaladja a törvényben előírt mértéket. Három összetevőből áll: ez a balesetbiztosítás, a betegség- és a nyugdíjbiztosítás. A járulékokat a munkáltatónak kell befizetnie, ezáltal a munkavállaló jogosult lesz a fenti szolgáltatásokra.

Ezeket fontold meg, ha szabadon álló kádat szeretnél!

Sokan álmodoznak a filmekben és magazinokban látott elegáns és stílusos szabadon álló kádakról, amikor a fürdőszoba kialakítása, felújítása kerül terítékre, azonban kevesen vannak tisztában azzal, hogy nem minden helyiségben mutatnak jól.

A telefonvásárlás is lehet egyszerű

Sokan azért halogatják a mobilcserét, mert akkora a választék manapság, hogy ember legyen a talpán, aki hamar el tudja dönteni, hogy melyik készülék lesz a neki megfelelő. Nemcsak az árat kell ugyanis nézni, hanem minden paramétert egyesével ajánlott megvizsgálni.

Díszdoktorrá avatták Marosvásárhelyen a korábbi kaposvári főrendezőt

Mohácsi János nevéhez megannyi ikonikus, országos visszhangot kiváltó darab fűződött a Csikyben, mégis elüldözték a színházból és az egyetemről.

Elhunyt Tordy Géza, a Csiky Gergely Színház egykori művésze, a Nemzet Színésze

Az 1956-os forradalom során ő szavalta el a Szózatot a kaposvári Petőfi-szobornál.

Vascsővel vert meg egy asszonyt a benzinkúton a kaposvári férfi – VIDEÓ!!!

A nő az anyjával a töltőállomás boltjába menekült, de támadóját ez sem tartotta vissza.

Birkózzunk meg a dugulással, avagy ismerjük meg a legjobb lefolyótisztítókat!

A lefolyók bizony időnként komoly bosszúságot tudnak okozni a háztartásban. Természetesen a problémáknak nincs ideális idejük, azaz mindig rosszkor jönnek, na de egy komoly dugulás egészen biztos, hogy csak rosszkor tud bekövetkezni.

Felgyújtottak egy magyar hajléktalant Grazban

Az elkövető egy orosz illegális bevándorló volt.

Kaposvári főnöke volt a több megyében terítő drogbandának - VIDEÓ!!!

Marihuánával, amfetaminnal és kokainnal is üzleteltek.

Mi mindenre lesz szükség a szigeteléshez?

Sok szó esik az épületek szigeteléséről. Mitől lesz energiahatékony, alacsonyabb a számla, környezetbarát és így tovább. Amiről kevesebbet beszélünk, azok az egyéb tényezők egy szigetelt épület esetében – mint például a távtartók szerepe.

Elhunyt Gyenesei István

Az egykori miniszter, közgyűlési elnök, önkormányzati képviselő április 1-én lett volna 76 éves.

Előbb a telefonfülkét, majd élettársát verte szét az őrjöngő férfi

A cukorgyári körforgalomnál nem működött a telefonfülke, emiatt kiakadt a benyugtatózott garázda.

Ne mondj le a famintázatról, de mondj nemet a karbantartásra!

A gyönyörű megjelenésű, színben és stílusban is illeszkedő kerítések teszik teljessé az épületeket, így kialakításukra érdemes áldozni, és a lehető legjobb megoldást választani.

Pofon vágta az ügyeletes orvost a csontrészeg páciens

Kábulatából ébredve először az ápolókra kart rátámadni, végül a doktornak ment neki.

Tippek a lábszag leküzdéséhez

Ha kényelmetlenül érzed magad, ha mások jelenlétében le kell venned a cipődet, akkor mindenképpen olvasd el a mai cikkünket, amelyben számos hasznos tippet adunk a lábizzadás ellen!

Hasznos segítség a baromfiistállók tisztán tartásához: így könnyebben megy a munka

Egy baromfiistálló tisztán tartása komoly kihívás. Kézi erővel történő takarításhoz rengeteg alkalmazott kell. Manapság azonban már van hatékony gépi segítség, amely jelentősen leegyszerűsíti a feladatot.

Elengedhetetlen eszközök kutya vagy macska tartásához

Hazánkról tényleg elmondható, hogy kutya- és macskabarát, hiszen összehasonlítva más országokkal, rengeteg családban van egy vagy több házi kedvenc, függetlenül attól, hogy az az ingatlan lakás vagy ház.