Hialuronsavas feltöltésed újra átgondolhatod a töltőanyag kioldásával

Kpsvr 2024-04-15 11:53:00
Az orvos-esztétikai kezelések között igen népszerű a hialuronsavas töltés, mely nemcsak az ajkak, hanem az arc más területein is alkalmazható. A beavatkozást követően előfordulhat azonban, hogy valaki nem elégedett az eredménnyel vagy más formára váltana.

Napjainkban van lehetőség a hialuronsav kioldására, melynek több oka is lehet, és nem mindenki számára javasolt. Az Aesthetica Orvosi Központban végzett hialuronsavas ajakfeltöltést szakszerű módon, a pácienssel előre meghatározott terv alapján végzik, azonban még így is előfordulhat, hogy változtatásra van szükség. Ekkor történhet meg a töltőnyag kioldása, melyről cikkünkben gyűjtöttünk össze néhány fontos információt.

Miért lehet szükség a töltőanyag kioldására?

Néhány éve még úgy tudtuk, hogy a hialuronsavas töltés után a hatóanyag, mely természetes módon megtalálható szervezetünkben is, maximum egy évig marad testünkben. Kiderült azonban, hogy akár hosszú évekig is látványos az arcvonások megváltoztatása ezzel a módszerrel. Miután sokan többször is elvégeztetik rövid időn belül a töltéseket, így a kívánt eredménytől eltérő látványt kapunk. Ekkor kerülhet szóba a töltőanyag kioldása.

A módszer használatával újrakezdhetjük az arc formázását, így egy elhibázott döntést is könnyen korrigálhatunk. Előfordul ugyanis, hogy a töltőanyag vándorlása, csomósodása miatt szükséges annak eltávolítása. De olyan esetekben is segítséget nyújthat a kioldás, amikor gyulladás, túlérzékenység vagy vírusos reakció miatt kell kivonni a hialuronsavat a szervezetből.

Milyen módon történik a kioldás?

Egy vényköteles gyógyszer nyújthatja a megoldást a hialuronsavas töltés kioldására. Természetesen ellenőrzött környezetben, szakember által elvégezve lehetséges az eltávolítás. A hialuronidáz por állagú anyag, melyet sóoldattal elegyítenek, majd injektálják a kezelendő területre. Ez az enzim segít a hialuronsav molekulák kötéseinek feloldásában, amely pedig ösztönzi a szervezetet annak lebontására.

A töltőanyag kioldása nem fájdalmas, de azoknak, akik az ajkaikból szeretnék eltávolíttatni a hialuronsavat, kellemetlen lehet a beavatkozás. Ezen a területen ugyanis sok az érzékeny idegvégződés, így a szakértői kéz által végzett injektálás elengedhetetlen.

Mi történik a beavatkozás után?

A hialuronidáz injekciós kezelés hatására kizárólag a hialuronsavas feltöltés tűnik el, a szervezetben található kollagén és más szövetek nem károsodnak. A bőr minőségére sem ártalmas a töltőanyag oldódása. 

Ahhoz, hogy megfelelő legyen a végeredmény, mindenképpen be kell tartani a kezelőorvos utasításait. Így lesz a legesztétikusabb a hatás, és a szövődményektől sem kell tartani. Amennyiben az orvos javasolja, gyorsítható a folyamat masszírozással és meleg borogatás használatával. A töltőanyag oldási eljárás alig egy órát vesz igénybe, a teljes folyamat pedig 1-3 nap alatt megy végbe. Két hét múlva, a szövetek regenerálódását követően pedig ismét lehetőség van a hialuronsavas töltésre.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Lezárták a gödi Samsung gyár bejáratait

Az LMP politikusai és aktivistái más ellenzéki politikusokkal és aktivistákkal fogtak össze.

Milyen esetekben javasolt a HAL-RAR aranyérműtét, melyek az előnyei?

Mindenképpen megfontolandó a sebészi megoldás, amennyiben krónikussá váltak az aranyaeres panaszok, illetve nagyobb aranyeres csomók alakultak ki.

Kifizetetlen telefonszámla miatt támadta meg testvérét a kaposvári férfi

Egy autó körül kergette, végül a kocsi tetejére mászva kapta el az asszonyt.

Hogyan tegyük biztonságossá a tolatást?

Nem mindegyik járműben található beépített kamera, márpedig ha rendelkezünk egy ilyennel, a tolatás, illetve a parkolás is biztonságosabbá és kényelmesebbé tehető. Annak, aki még most szerez rutint ezekben a feladatokban, ez egyértelműen egy nélkülözhetetlen eszköz.

Mi alapján válasszuk ki a zuhanykabint a fürdőszobába?

Egy fürdőszoba-átalakítás során, vagy építkezés alatt is fontos, hogy a megfelelő szaniterek és kiegészítők kerüljenek a fürdőszobába. Elsődlegesen egy zuhanykabinnak olyannak kell lennie, amit hosszú évtizedekig használhatunk.

Erősre itta magát a kaposvári fiatal, s buli után két férfit is összevert – VIDEÓ!!!

Nem tetszett neki, hogy a kíséretében lévő lányok másokkal is beszédbe elegyedtek.

A finomaprító gépek szerepe a húsipari termékek előállítása során

A húsipari készítmények egy jelentős részéhez darálásra, aprításra van szükség, ez a folyamat lehetővé teszi azt, hogy az alapanyag a kívánt méretű legyen. A kolbászok, felvágottak, szalámik és más termékek esetében a finomaprítás egy kritikus művelet, hiszen ez biztosítja a késztermék megfelelő minőségét, ellenkező esetben a termék nem lesz értékesíthető. 

Kiestek az első osztályból a kaposvári kosarasok

Ki-ki meccset játszott Kecskeméten a Kométa a bennmaradásért és 13 ponttal kikaptak, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül 1995 után ismét búcsúztak a legmagasabb osztálytól.

Tudtad, hogy vízszigeteléssel is védekezhetsz a vízzel szemben?

Ma, amikor minden építészeti technológia napról napra fejlődik, és újul, nem is olyan könnyű lépést tartani a fejlesztésekkel és változásokkal. Így eshet meg az, hogy mondjuk olyan festési eljárás is kitűnő megoldás lehet, amelyről korábban még sosem hallottál.

Karácsony lemondta az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitát

Vitézy és Ungár Péter szerint is mondvacsinált indokot húzott elő.

Lehetőségek a mezőgazdaság területén

Amennyiben mezőgazdasággal foglalkozol, netán épp az erdészet területén tevékenykedsz, vannak erdőid, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket, hiszen egy izgalmas pályázatról lesz benne szó.

Utazás a Földközi-tenger egyik leghíresebb szigetére, Ciprusra

Ha unjuk már a hazai látványosságokat, és a környező országok nevezetességeit is láttuk már, szeretnénk inkább egy mediterrán szigeten nyaralni, de nem akarunk ehhez a bolygó túlsó felére átrepülni…nos, akkor Ciprus egy tökéletes úti cél! 

Ungár Péter: Amelyik vitára meghívnak, arra elmegyek

Az LMP EP listavezetője szerint, aki nem megy el vitára, pedig meghívják, az nem méltó a választópolgárok bizalmára.

Miért szeretik az emberek a bulvárhíreket?

Vajon mi hajtja az embereket akkor, amikor sorra kattintanak rá az izgalmas és érdekes hírekre, fürkészik ki a hírességek apró kis titkait, olvassák el a velük készült interjúkat? Egyáltalán mi tartozik a bulvárba, miért szeretjük annyira és ami a legfontosabb: hol találjuk meg a legfrissebb és legszórakoztatóbb bulvárhíreket? Cikkünkből máris kiderül!

Ungár Péter megint beszólt Karácsony Gergelynek

Az LMP társelnöke szerint az ellenzék sikeres polgármestereinek győzelmét veszélyeztető jelöltek is felkerültek Karácsony listájára.

Orosz Bernadett: A kormány kergetett bele a jelöltségbe, és kitartok addig, míg az áldozatok számára biztonságos jogi környezet nem teremtünk

A Miskolcon önkormányzati képviselőjelöltnek induló egykori bántalmazott nő, az LMP hatására lépett be a politikába.

A műfüves focicipők fejlődése: mit tudnak nyújtani a mai darabok?

A futballcipők az elmúlt évtizedekben hatalmas változáson mentek keresztül.

Városszéli erdőben rakta ki otthoni veszélyes hulladákét a kaposvári férfi

Bő egy köbméternyi szeméttől, többek között autógumiktól, alkatrészektől, festékes dobozoktól próbált megszabadulni.

Miből ismerhetők fel a prémium szárazeledelek? Melyek az előnyeik?

Minden gazdiban felmerül a kérdés a kezdeti időszakban annak kapcsán, hogy milyen kutyatápot érdemes választani. Miért érdemes a prémium mellett dönteni? Egyáltalán hogyan győződhetünk meg arról, hogy kiváló minőségű termékkel van dolgunk?