Fókuszban a csapatépítés!

Kpsvr 2024-04-15 15:16:00
A csapatépítőkért van, aki rajong, ám többen akadnak, akik a szemüket forgatva értesülnek a következő alkalomról. Miért van ez így? Azért, mert a csapatépítésről mindenkinek mások az élményei, és igen, akad olyan, hogy nem éppen kellemesek.

Nem vagyunk egyformák!

Azt is érdemes figyelembe venni, hogy az emberek habitusa is eltérő, ennek megfelelően pedig nem mindenki fogja nagyszerűen érezni magát ugyanazon az eseményen. Az aktív, sportos kollégák jól érezhetik magukat például egy lézerharcon, de előfordulhat, hogy a kötelező pénteki vacsora számukra nem ideális program, ahogy más munkatársaink pedig éppen ellentétesen választanának ehhez képest. 

Hogyan küszöbölhetjük ki ezt a problémát?

A Stepout games csapatépítő játékok széles kínálatával vár bennünket, amelyek közül válogatva megtalálhatjuk azokat a programokat, amelyek mindenkinek valódi élményt képesek biztosítani. Sőt, akár az eltérő személyiségű kollégák között is jó kapcsolat építhető ki általuk. Ehhez természetesen stimmelnie kell azoknak a vonásoknak, amelyek egy jó csapatépítőre jellemzőek:

●    Legyen mókás, ugyanakkor okulhassunk is belőle!
●    Támogassa meg a csoportkohéziót!
●    Javítsa a munkatársak közötti kommunikációt!
●    Hasson pozitívan a cég hatékonyságára!
●    Erősítse meg az elköteleződést és a motivációt!
●    Legyen ideális helyszínen és időpontban!

Szép kis lista! Nem véletlen, hogy nem egyszerű minden pontjának megfelelni. Nézzük meg, a Stepout games kínálatában található játékok mennyire képesek kielégíteni az elvárásainkat.

Miért jók a csapatépítő játékok a Stepout games-től?

Ha egyszerre akarunk szórakozni és tanulni, akkor a kocsmakvíz tökéletes választás hozzá. A kérdésekre kapott válaszokból rengeteg új információhoz juthatunk, sok olyanhoz is, amelyet egyébként nagy valószínűséggel nem sajátítanánk el. Természetesen mulatságnak sem utolsó, s még teljesen a játékosokra is szabható. Ha pedig szeretnénk, egy egészen új formában is kipróbálhatjuk, hiszen ott vannak a kóstoló játékok, de az aukció és a vélemények vetélkedője is igazán remek választásnak bizonyul.

Ezek mind olyan csapatjátékok, amelyekben fejlődik a kommunikáció, az összetartás, és a kollégák jobban megismerhetik egymást. Emellett fontos, hogy egy ilyen rendezvény ne nyúljon el túlságosan hosszan, ami igaz ezekre a játékokra, amelyek mellett döntve egy igazán jó tempójú, élvezetes élményben lehet részünk.

Az 1-2 órás alkalmakra mindenki szívesen szakít a szabadidejéből is egy kicsit. Ha pedig ehhez nem szeretnénk külön rendezvényhelyszínt se bérelni, akár arra sincs szükség! Választhatjuk ugyanis az online játékokat, amelyek kifejezetten úgy lettek kifejlesztve, hogy az élmény és a pozitív hatások is maximális mértékben érvényesüljenek. 

Ti melyik játékot próbálnátok ki először? Látogassatok el akár mindannyian a Stepout games weboldalára, és döntsetek közösen!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Lezárták a gödi Samsung gyár bejáratait

Az LMP politikusai és aktivistái más ellenzéki politikusokkal és aktivistákkal fogtak össze.

Milyen esetekben javasolt a HAL-RAR aranyérműtét, melyek az előnyei?

Mindenképpen megfontolandó a sebészi megoldás, amennyiben krónikussá váltak az aranyaeres panaszok, illetve nagyobb aranyeres csomók alakultak ki.

Kifizetetlen telefonszámla miatt támadta meg testvérét a kaposvári férfi

Egy autó körül kergette, végül a kocsi tetejére mászva kapta el az asszonyt.

Hogyan tegyük biztonságossá a tolatást?

Nem mindegyik járműben található beépített kamera, márpedig ha rendelkezünk egy ilyennel, a tolatás, illetve a parkolás is biztonságosabbá és kényelmesebbé tehető. Annak, aki még most szerez rutint ezekben a feladatokban, ez egyértelműen egy nélkülözhetetlen eszköz.

Mi alapján válasszuk ki a zuhanykabint a fürdőszobába?

Egy fürdőszoba-átalakítás során, vagy építkezés alatt is fontos, hogy a megfelelő szaniterek és kiegészítők kerüljenek a fürdőszobába. Elsődlegesen egy zuhanykabinnak olyannak kell lennie, amit hosszú évtizedekig használhatunk.

Erősre itta magát a kaposvári fiatal, s buli után két férfit is összevert – VIDEÓ!!!

Nem tetszett neki, hogy a kíséretében lévő lányok másokkal is beszédbe elegyedtek.

A finomaprító gépek szerepe a húsipari termékek előállítása során

A húsipari készítmények egy jelentős részéhez darálásra, aprításra van szükség, ez a folyamat lehetővé teszi azt, hogy az alapanyag a kívánt méretű legyen. A kolbászok, felvágottak, szalámik és más termékek esetében a finomaprítás egy kritikus művelet, hiszen ez biztosítja a késztermék megfelelő minőségét, ellenkező esetben a termék nem lesz értékesíthető. 

Kiestek az első osztályból a kaposvári kosarasok

Ki-ki meccset játszott Kecskeméten a Kométa a bennmaradásért és 13 ponttal kikaptak, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül 1995 után ismét búcsúztak a legmagasabb osztálytól.

Tudtad, hogy vízszigeteléssel is védekezhetsz a vízzel szemben?

Ma, amikor minden építészeti technológia napról napra fejlődik, és újul, nem is olyan könnyű lépést tartani a fejlesztésekkel és változásokkal. Így eshet meg az, hogy mondjuk olyan festési eljárás is kitűnő megoldás lehet, amelyről korábban még sosem hallottál.

Karácsony lemondta az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitát

Vitézy és Ungár Péter szerint is mondvacsinált indokot húzott elő.

Lehetőségek a mezőgazdaság területén

Amennyiben mezőgazdasággal foglalkozol, netán épp az erdészet területén tevékenykedsz, vannak erdőid, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket, hiszen egy izgalmas pályázatról lesz benne szó.

Utazás a Földközi-tenger egyik leghíresebb szigetére, Ciprusra

Ha unjuk már a hazai látványosságokat, és a környező országok nevezetességeit is láttuk már, szeretnénk inkább egy mediterrán szigeten nyaralni, de nem akarunk ehhez a bolygó túlsó felére átrepülni…nos, akkor Ciprus egy tökéletes úti cél! 

Ungár Péter: Amelyik vitára meghívnak, arra elmegyek

Az LMP EP listavezetője szerint, aki nem megy el vitára, pedig meghívják, az nem méltó a választópolgárok bizalmára.

Miért szeretik az emberek a bulvárhíreket?

Vajon mi hajtja az embereket akkor, amikor sorra kattintanak rá az izgalmas és érdekes hírekre, fürkészik ki a hírességek apró kis titkait, olvassák el a velük készült interjúkat? Egyáltalán mi tartozik a bulvárba, miért szeretjük annyira és ami a legfontosabb: hol találjuk meg a legfrissebb és legszórakoztatóbb bulvárhíreket? Cikkünkből máris kiderül!

Ungár Péter megint beszólt Karácsony Gergelynek

Az LMP társelnöke szerint az ellenzék sikeres polgármestereinek győzelmét veszélyeztető jelöltek is felkerültek Karácsony listájára.

Orosz Bernadett: A kormány kergetett bele a jelöltségbe, és kitartok addig, míg az áldozatok számára biztonságos jogi környezet nem teremtünk

A Miskolcon önkormányzati képviselőjelöltnek induló egykori bántalmazott nő, az LMP hatására lépett be a politikába.

A műfüves focicipők fejlődése: mit tudnak nyújtani a mai darabok?

A futballcipők az elmúlt évtizedekben hatalmas változáson mentek keresztül.

Városszéli erdőben rakta ki otthoni veszélyes hulladákét a kaposvári férfi

Bő egy köbméternyi szeméttől, többek között autógumiktól, alkatrészektől, festékes dobozoktól próbált megszabadulni.

Miből ismerhetők fel a prémium szárazeledelek? Melyek az előnyeik?

Minden gazdiban felmerül a kérdés a kezdeti időszakban annak kapcsán, hogy milyen kutyatápot érdemes választani. Miért érdemes a prémium mellett dönteni? Egyáltalán hogyan győződhetünk meg arról, hogy kiváló minőségű termékkel van dolgunk?