Milyen használt monitort vásároljunk?

Kpsvr 2024-04-15 08:38:00
Aki sok időt tölt el a számítógép előtt, tisztában van vele, hogy egy megfelelő méretű és minőségű monitor nagyban megkönnyíti a munkavégzést, illetve javítja a felhasználói élményt is. Cikkünkben bemutatjuk, mire érdemes figyelni a vásárlásnál.

Hogyan tudunk használt monitort beszerezni?

Egy megbízható monitor sokat hozzáadhat a kényelemhez mind munkavégzés, mind szórakozás esetében, azonban a minőséghez sok esetben társul a magas ár is. Ma már azonban elérhetők olyan alternatív beszerzési források is, ahonnan felújított eszközöket tudunk vásárolni, az eredeti árnál jóval kedvezőbben.

A hasznaltlaptop.eu weboldalán használt monitorok, számítógépek, laptopok, illetve az ezekhez tartozó kiegészítők is megtalálhatóak, a termékekhez pedig garancia is társul, így nem kell aggódnunk az esetleges meghibásodások miatt sem. 

Ha újonnan szeretnénk elektronikai eszközt vásárolni, sokszor szembesülünk készlethiánnyal, hosszú várakozási idővel. A használt készülékeket árusító oldalakon azonban csak az éppen elérhető termékek között tudunk böngészni, így gyorsan hozzájuthatunk a számunkra szimpatikus termékekhez.

Miért jó döntés egy használt monitor?

Sokan tartanak attól, hogy használt elektronikus eszközt vásároljanak, mivel félnek attól, hogy a termék nem fog megfelelően működni. Ettől viszont nem kell félnünk, hiszen különböző teszteknek vetik alá a monitorokat az értékesítést megelőzően, így kizárólag a kifogástalanul működő eszközök kerülnek forgalomba. 

Az előzetes vizsgálatok, illetve a garancia miatt elmondható, hogy használt terméket vásárolni teljesen kockázatmentesnek minősül. Ezzel együtt egy jóval kedvezőbb áron kaphatjuk meg ugyanazt a minőséget, mint amit egy újonnan vásárolt termék képvisel. 

Melyik típusú monitort válasszuk?

Ha használt monitort vásárolunk, érdemes az elismertebb gyártók termékeit előnyben részesíteni. Az olyan gyártók eszközeire, mint a Dell vagy a HP, jellemző a magas minőség és a strapabíróság, így érdemes lehet ezeket a márkákat előnyben részesíteni. 

A HP Compaq LA2306x típusú modell például kiváló választás lehet mind irodai, mind üzleti felhasználás esetén. A 23 hüvelykes képernyő ideális lehet munkavégzéshez, de akár filmek, videók nézéséhez is. Bár a mérete elég nagynak mondható, mégsem foglal el túl sok helyet az asztalon. 
A megjelenített kép éles és részletgazdag, így akár grafikai munkához is használható ez a kijelző. Ezenfelül a táblázatkezelés, webböngészés is gördülékenyebb lehet egy ilyen eszköz igénybevételével. Ha szeretnénk jó ár-érték arányban megbízható monitort vásárolni, ez a készülék egy jó opció lehet. 

Használt eszközt vásárolni ma már kifejezetten trendinek számít, hiszen a költséghatékonyság mellett a környezetet is óvhatjuk az extra elektronikai hulladékok keletkezésétől. A megfelelő beszerzési forrás megtalálásával pedig a meghibásodásoktól sem kell majd tartanunk. 

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Lezárták a gödi Samsung gyár bejáratait

Az LMP politikusai és aktivistái más ellenzéki politikusokkal és aktivistákkal fogtak össze.

Milyen esetekben javasolt a HAL-RAR aranyérműtét, melyek az előnyei?

Mindenképpen megfontolandó a sebészi megoldás, amennyiben krónikussá váltak az aranyaeres panaszok, illetve nagyobb aranyeres csomók alakultak ki.

Kifizetetlen telefonszámla miatt támadta meg testvérét a kaposvári férfi

Egy autó körül kergette, végül a kocsi tetejére mászva kapta el az asszonyt.

Hogyan tegyük biztonságossá a tolatást?

Nem mindegyik járműben található beépített kamera, márpedig ha rendelkezünk egy ilyennel, a tolatás, illetve a parkolás is biztonságosabbá és kényelmesebbé tehető. Annak, aki még most szerez rutint ezekben a feladatokban, ez egyértelműen egy nélkülözhetetlen eszköz.

Mi alapján válasszuk ki a zuhanykabint a fürdőszobába?

Egy fürdőszoba-átalakítás során, vagy építkezés alatt is fontos, hogy a megfelelő szaniterek és kiegészítők kerüljenek a fürdőszobába. Elsődlegesen egy zuhanykabinnak olyannak kell lennie, amit hosszú évtizedekig használhatunk.

Erősre itta magát a kaposvári fiatal, s buli után két férfit is összevert – VIDEÓ!!!

Nem tetszett neki, hogy a kíséretében lévő lányok másokkal is beszédbe elegyedtek.

A finomaprító gépek szerepe a húsipari termékek előállítása során

A húsipari készítmények egy jelentős részéhez darálásra, aprításra van szükség, ez a folyamat lehetővé teszi azt, hogy az alapanyag a kívánt méretű legyen. A kolbászok, felvágottak, szalámik és más termékek esetében a finomaprítás egy kritikus művelet, hiszen ez biztosítja a késztermék megfelelő minőségét, ellenkező esetben a termék nem lesz értékesíthető. 

Kiestek az első osztályból a kaposvári kosarasok

Ki-ki meccset játszott Kecskeméten a Kométa a bennmaradásért és 13 ponttal kikaptak, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül 1995 után ismét búcsúztak a legmagasabb osztálytól.

Tudtad, hogy vízszigeteléssel is védekezhetsz a vízzel szemben?

Ma, amikor minden építészeti technológia napról napra fejlődik, és újul, nem is olyan könnyű lépést tartani a fejlesztésekkel és változásokkal. Így eshet meg az, hogy mondjuk olyan festési eljárás is kitűnő megoldás lehet, amelyről korábban még sosem hallottál.

Karácsony lemondta az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitát

Vitézy és Ungár Péter szerint is mondvacsinált indokot húzott elő.

Lehetőségek a mezőgazdaság területén

Amennyiben mezőgazdasággal foglalkozol, netán épp az erdészet területén tevékenykedsz, vannak erdőid, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket, hiszen egy izgalmas pályázatról lesz benne szó.

Utazás a Földközi-tenger egyik leghíresebb szigetére, Ciprusra

Ha unjuk már a hazai látványosságokat, és a környező országok nevezetességeit is láttuk már, szeretnénk inkább egy mediterrán szigeten nyaralni, de nem akarunk ehhez a bolygó túlsó felére átrepülni…nos, akkor Ciprus egy tökéletes úti cél! 

Ungár Péter: Amelyik vitára meghívnak, arra elmegyek

Az LMP EP listavezetője szerint, aki nem megy el vitára, pedig meghívják, az nem méltó a választópolgárok bizalmára.

Miért szeretik az emberek a bulvárhíreket?

Vajon mi hajtja az embereket akkor, amikor sorra kattintanak rá az izgalmas és érdekes hírekre, fürkészik ki a hírességek apró kis titkait, olvassák el a velük készült interjúkat? Egyáltalán mi tartozik a bulvárba, miért szeretjük annyira és ami a legfontosabb: hol találjuk meg a legfrissebb és legszórakoztatóbb bulvárhíreket? Cikkünkből máris kiderül!

Ungár Péter megint beszólt Karácsony Gergelynek

Az LMP társelnöke szerint az ellenzék sikeres polgármestereinek győzelmét veszélyeztető jelöltek is felkerültek Karácsony listájára.

Orosz Bernadett: A kormány kergetett bele a jelöltségbe, és kitartok addig, míg az áldozatok számára biztonságos jogi környezet nem teremtünk

A Miskolcon önkormányzati képviselőjelöltnek induló egykori bántalmazott nő, az LMP hatására lépett be a politikába.

A műfüves focicipők fejlődése: mit tudnak nyújtani a mai darabok?

A futballcipők az elmúlt évtizedekben hatalmas változáson mentek keresztül.

Városszéli erdőben rakta ki otthoni veszélyes hulladákét a kaposvári férfi

Bő egy köbméternyi szeméttől, többek között autógumiktól, alkatrészektől, festékes dobozoktól próbált megszabadulni.

Miből ismerhetők fel a prémium szárazeledelek? Melyek az előnyeik?

Minden gazdiban felmerül a kérdés a kezdeti időszakban annak kapcsán, hogy milyen kutyatápot érdemes választani. Miért érdemes a prémium mellett dönteni? Egyáltalán hogyan győződhetünk meg arról, hogy kiváló minőségű termékkel van dolgunk?