5 csillagjegy, aki könnyedén válik érzelmileg ingataggá

Kpsvr 2024-05-07 19:11:00
Habár mindenkinek akadnak az életében jobb és rosszabb időszakai, vannak olyan emberek, akik különösen nehezen élik meg ezeket a hullámvölgyeket. Hisz egyszerűen lehetetlen mindig ugyanolyan kiegyensúlyozottnak és pozitívnak lenni, ha egyszer a sors váratlan kihívásokat gördít elénk.

Akadnak azonban olyan zodiákusok, melyek szülöttei kifejezetten instabilnak számítanak érzelmileg, ezért váratlanul és hevesen reagálhatnak bizonyos szituációkra. Vajon te is közéjük tartozol? Cikkünkből megtudhatod, ha pedig kíváncsi vagy rá, mit üzennek neked még a csillagok, akkor semmiképp se hagyd ki a Bien.hu horoszkóp rovatát!

Rák

A Rák alapvetően is az érzelmes jegyek közé tartozik, melyben a Holdnak, pontosabban a holdciklusok váltakozásainak különösen nagy szerepe van. Ez olyasmikben nyilvánul meg, mint hogy náluk könnyen előfordul, hogy reggel még vidámak és nevetősek, viszont ebédidőben már durcásak, és nem lehet hozzájuk szólni.

Ezeket a váratlan hangulatváltozásokat a környezetük sokszor nehezen tolerálja, de a Rákok mentségére legyen mondva, hogy ez részükről nem szándékos, ők egyszerűen ilyen intenzíven élik meg az érzelmeiket.

Mérleg

Ahogy már a jegy nevéből is látszik, a szülöttei számára az egyensúly megtalálása és fenntartása kiemelt jelentőséggel bír. Ugyanakkor, akárcsak egy igazi kétkarú mérleg esetében, ez az egyensúly nagyon könnyen kibillen, és akkor bizony kő kövön nem marad.

Előfordul azonban, hogy ezt ők maguk idézik elő, például túlzásba viszik a munkát egy előléptetés vagy magasabb fizetési lehetőségéért cserébe. Ilyenkor pedig idő kell nekik, hogy újra minden helyreálljon az életükben.

Skorpió

A Skorpiók az esetek többségében képesek higgadtak maradni és kontrollálni magukat, de ha elszakad az a bizonyos cérna, akkor olyan robbanás következik be, melynek az ereje felér egy cunamival, földrengéssel és hurrikánnal. Méghozzá egyszerre!

A kitörő düh áldozatául pedig általában pont azok esnek, akik a legközelebb állnak hozzájuk, de vitába szállni felesleges, a legjobb, amit az érintettek tehetnek, ha csendben odébb állnak, és hagyják, hogy a mérges Skorpió kitombolja magát, majd újra lenyugodjon.

Nyilas

A Nyilas jegyűeket sokszor nehéz megérteni, hiszen a reakcióik gyakran kiszámíthatatlanok. Míg egyik nap valami vicces számukra, másnap ugyanarra a poénra már csak faarccal reagálnak vagy egyenesen ingerültté válnak tőle.

Ennek általában az az oka, hogy fejben teljesen máshol járnak, és olyannyira elkalandoznak a gondolataik, hogy képtelenek a jelenben maradni, ez pedig visszatükröződik az érzelmi állapotukon is.

Halak

Az érzékeny lelkű Halak intuitív személyiség, hajlamos az ösztöneit és a megérzéseit követni. Emellett rendkívül empatikus, így a környezetében lévők hangulata rá is kihat.

Művészi beállítottsága miatt az érzelmi viharait általában alkotással fejezi ki, ez egyfajta terápia is számára. Ha viszont erre nincs lehetősége, akkor hajlamos lehet a váratlan kitörésekre.

Szponzorált tartamat olvastál!

Szólj hozzá!

Lezárták a gödi Samsung gyár bejáratait

Az LMP politikusai és aktivistái más ellenzéki politikusokkal és aktivistákkal fogtak össze.

Milyen esetekben javasolt a HAL-RAR aranyérműtét, melyek az előnyei?

Mindenképpen megfontolandó a sebészi megoldás, amennyiben krónikussá váltak az aranyaeres panaszok, illetve nagyobb aranyeres csomók alakultak ki.

Kifizetetlen telefonszámla miatt támadta meg testvérét a kaposvári férfi

Egy autó körül kergette, végül a kocsi tetejére mászva kapta el az asszonyt.

Hogyan tegyük biztonságossá a tolatást?

Nem mindegyik járműben található beépített kamera, márpedig ha rendelkezünk egy ilyennel, a tolatás, illetve a parkolás is biztonságosabbá és kényelmesebbé tehető. Annak, aki még most szerez rutint ezekben a feladatokban, ez egyértelműen egy nélkülözhetetlen eszköz.

Mi alapján válasszuk ki a zuhanykabint a fürdőszobába?

Egy fürdőszoba-átalakítás során, vagy építkezés alatt is fontos, hogy a megfelelő szaniterek és kiegészítők kerüljenek a fürdőszobába. Elsődlegesen egy zuhanykabinnak olyannak kell lennie, amit hosszú évtizedekig használhatunk.

Erősre itta magát a kaposvári fiatal, s buli után két férfit is összevert – VIDEÓ!!!

Nem tetszett neki, hogy a kíséretében lévő lányok másokkal is beszédbe elegyedtek.

A finomaprító gépek szerepe a húsipari termékek előállítása során

A húsipari készítmények egy jelentős részéhez darálásra, aprításra van szükség, ez a folyamat lehetővé teszi azt, hogy az alapanyag a kívánt méretű legyen. A kolbászok, felvágottak, szalámik és más termékek esetében a finomaprítás egy kritikus művelet, hiszen ez biztosítja a késztermék megfelelő minőségét, ellenkező esetben a termék nem lesz értékesíthető. 

Kiestek az első osztályból a kaposvári kosarasok

Ki-ki meccset játszott Kecskeméten a Kométa a bennmaradásért és 13 ponttal kikaptak, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül 1995 után ismét búcsúztak a legmagasabb osztálytól.

Tudtad, hogy vízszigeteléssel is védekezhetsz a vízzel szemben?

Ma, amikor minden építészeti technológia napról napra fejlődik, és újul, nem is olyan könnyű lépést tartani a fejlesztésekkel és változásokkal. Így eshet meg az, hogy mondjuk olyan festési eljárás is kitűnő megoldás lehet, amelyről korábban még sosem hallottál.

Karácsony lemondta az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitát

Vitézy és Ungár Péter szerint is mondvacsinált indokot húzott elő.

Lehetőségek a mezőgazdaság területén

Amennyiben mezőgazdasággal foglalkozol, netán épp az erdészet területén tevékenykedsz, vannak erdőid, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket, hiszen egy izgalmas pályázatról lesz benne szó.

Utazás a Földközi-tenger egyik leghíresebb szigetére, Ciprusra

Ha unjuk már a hazai látványosságokat, és a környező országok nevezetességeit is láttuk már, szeretnénk inkább egy mediterrán szigeten nyaralni, de nem akarunk ehhez a bolygó túlsó felére átrepülni…nos, akkor Ciprus egy tökéletes úti cél! 

Ungár Péter: Amelyik vitára meghívnak, arra elmegyek

Az LMP EP listavezetője szerint, aki nem megy el vitára, pedig meghívják, az nem méltó a választópolgárok bizalmára.

Miért szeretik az emberek a bulvárhíreket?

Vajon mi hajtja az embereket akkor, amikor sorra kattintanak rá az izgalmas és érdekes hírekre, fürkészik ki a hírességek apró kis titkait, olvassák el a velük készült interjúkat? Egyáltalán mi tartozik a bulvárba, miért szeretjük annyira és ami a legfontosabb: hol találjuk meg a legfrissebb és legszórakoztatóbb bulvárhíreket? Cikkünkből máris kiderül!

Ungár Péter megint beszólt Karácsony Gergelynek

Az LMP társelnöke szerint az ellenzék sikeres polgármestereinek győzelmét veszélyeztető jelöltek is felkerültek Karácsony listájára.

Orosz Bernadett: A kormány kergetett bele a jelöltségbe, és kitartok addig, míg az áldozatok számára biztonságos jogi környezet nem teremtünk

A Miskolcon önkormányzati képviselőjelöltnek induló egykori bántalmazott nő, az LMP hatására lépett be a politikába.

A műfüves focicipők fejlődése: mit tudnak nyújtani a mai darabok?

A futballcipők az elmúlt évtizedekben hatalmas változáson mentek keresztül.

Városszéli erdőben rakta ki otthoni veszélyes hulladákét a kaposvári férfi

Bő egy köbméternyi szeméttől, többek között autógumiktól, alkatrészektől, festékes dobozoktól próbált megszabadulni.

Miből ismerhetők fel a prémium szárazeledelek? Melyek az előnyeik?

Minden gazdiban felmerül a kérdés a kezdeti időszakban annak kapcsán, hogy milyen kutyatápot érdemes választani. Miért érdemes a prémium mellett dönteni? Egyáltalán hogyan győződhetünk meg arról, hogy kiváló minőségű termékkel van dolgunk?