Szezonális POS terminálra van szükség? Ma már optimális üzleti megoldások közül lehet válogatni

Farkas Balázs 2024-05-08 10:03:00
A nyár közeledtével lassan beköszönt az egyik legnépszerűbb szezonális időszak, de a gyakorlatban ilyen lehet a tél vagy bármely más évszak is.

Ez függ a kiskereskedelmi üzletek, vendéglátóipari egységek profiljától is, hogy mikor számítanak kiemelkedő üzleti forgalomra. Ebben az időszakban kifejezetten oda kell figyelni a fizetési folyamatok hatékony kezelésére.

A vásárlói élmény összhangban van a bevétellel is

Természetesen minden vállalkozás arra törekszik, hogy a különböző szezonokból a lehető legtöbbet tudják kihozni. Ehhez szükség van arra, hogy a vásárlóknak a lehető legjobb élményben legyen részük, és ez vonatkozik a legkisebb részletekre is, mint amilyen például a fizetés is. A Bizpay által kínált Worldline szolgáltatások minden segítséget megadnak a vállalkozásoknak ahhoz, hogy az üzleti folyamatok minél optimálisabbak legyenek. Ilyen lehet egy professzionális POS terminál használata, amely segítségével a vállalkozók számára sokkal könnyebb lesz a szezonális igények kielégítése.

A fizetések hatékonysága és persze kiemelkedő megbízhatósága kulcsfontosságú mind a kiskereskedelmi üzlet, vendéglátóipari egység és természetesen a vásárló számára is. A vállalkozás számára a hatékony költségkezelés is elsődleges, ezért is különböztetnek meg a szolgáltatók kétféle szezonális igényt. Az első egy teljes szezonra igényelt POS terminál (minimum 5-6 hónap), a másik pedig az ennél rövidebb időre használt eszközök. A kettő között hatalmas különbség van és a kereskedőknek a számukra legmegfelelőbb megoldást kell választani.

Teljesen az igényekre lehet szabni a terminál használatát

Sokszor az egész szezonra igényelt POS terminál akár a szezon lejárta után is a felhasználónál marad, ilyen esetben lehetőség van a szolgáltatás szüneteltetésére, amikor nincs szükség a terminálra, minimális lesz a költség is. Azok a vállalkozások, amelyek visszatérően, tartósan magas forgalmat bonyolítanak le, mint egy strandbár vagy téli sípálya, ez tökéletes választás lehet.

Ha rövidebb időre vagy egy-egy eseményre van szükség a POS terminálra (például fesztivál vagy karácsonyi vásár), akkor a használat után vissza kell küldeni az eszközt. Itt felmerülhetnek plusz költségek is, mint a szállítási díj és a karbantartási költsége, ezért is fontos előre tervezni és kiszámítani mindent, hogy ne érjen minket kellemetlen meglepetés.

Innovatív technológia is elérhető

Ilyen például a Tap on Mobile (ToM) alkalmazás használata, amit androidos eszközre lehet telepíteni. Egy okostelefont vagy tabletet használhatunk POS terminálként, ami elég komoly költségmegtakarítást eredményez. Rugalmasságot és hatékonyságot biztosít a szezonális üzletek számára, a fizetési folyamat sokkal könnyebb lesz, a vásárlók elégedettsége is nagymértékben növelhető ezzel a módszerrel.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Lezárták a gödi Samsung gyár bejáratait

Az LMP politikusai és aktivistái más ellenzéki politikusokkal és aktivistákkal fogtak össze.

Milyen esetekben javasolt a HAL-RAR aranyérműtét, melyek az előnyei?

Mindenképpen megfontolandó a sebészi megoldás, amennyiben krónikussá váltak az aranyaeres panaszok, illetve nagyobb aranyeres csomók alakultak ki.

Kifizetetlen telefonszámla miatt támadta meg testvérét a kaposvári férfi

Egy autó körül kergette, végül a kocsi tetejére mászva kapta el az asszonyt.

Hogyan tegyük biztonságossá a tolatást?

Nem mindegyik járműben található beépített kamera, márpedig ha rendelkezünk egy ilyennel, a tolatás, illetve a parkolás is biztonságosabbá és kényelmesebbé tehető. Annak, aki még most szerez rutint ezekben a feladatokban, ez egyértelműen egy nélkülözhetetlen eszköz.

Mi alapján válasszuk ki a zuhanykabint a fürdőszobába?

Egy fürdőszoba-átalakítás során, vagy építkezés alatt is fontos, hogy a megfelelő szaniterek és kiegészítők kerüljenek a fürdőszobába. Elsődlegesen egy zuhanykabinnak olyannak kell lennie, amit hosszú évtizedekig használhatunk.

Erősre itta magát a kaposvári fiatal, s buli után két férfit is összevert – VIDEÓ!!!

Nem tetszett neki, hogy a kíséretében lévő lányok másokkal is beszédbe elegyedtek.

A finomaprító gépek szerepe a húsipari termékek előállítása során

A húsipari készítmények egy jelentős részéhez darálásra, aprításra van szükség, ez a folyamat lehetővé teszi azt, hogy az alapanyag a kívánt méretű legyen. A kolbászok, felvágottak, szalámik és más termékek esetében a finomaprítás egy kritikus művelet, hiszen ez biztosítja a késztermék megfelelő minőségét, ellenkező esetben a termék nem lesz értékesíthető. 

Kiestek az első osztályból a kaposvári kosarasok

Ki-ki meccset játszott Kecskeméten a Kométa a bennmaradásért és 13 ponttal kikaptak, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül 1995 után ismét búcsúztak a legmagasabb osztálytól.

Tudtad, hogy vízszigeteléssel is védekezhetsz a vízzel szemben?

Ma, amikor minden építészeti technológia napról napra fejlődik, és újul, nem is olyan könnyű lépést tartani a fejlesztésekkel és változásokkal. Így eshet meg az, hogy mondjuk olyan festési eljárás is kitűnő megoldás lehet, amelyről korábban még sosem hallottál.

Karácsony lemondta az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitát

Vitézy és Ungár Péter szerint is mondvacsinált indokot húzott elő.

Lehetőségek a mezőgazdaság területén

Amennyiben mezőgazdasággal foglalkozol, netán épp az erdészet területén tevékenykedsz, vannak erdőid, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket, hiszen egy izgalmas pályázatról lesz benne szó.

Utazás a Földközi-tenger egyik leghíresebb szigetére, Ciprusra

Ha unjuk már a hazai látványosságokat, és a környező országok nevezetességeit is láttuk már, szeretnénk inkább egy mediterrán szigeten nyaralni, de nem akarunk ehhez a bolygó túlsó felére átrepülni…nos, akkor Ciprus egy tökéletes úti cél! 

Ungár Péter: Amelyik vitára meghívnak, arra elmegyek

Az LMP EP listavezetője szerint, aki nem megy el vitára, pedig meghívják, az nem méltó a választópolgárok bizalmára.

Miért szeretik az emberek a bulvárhíreket?

Vajon mi hajtja az embereket akkor, amikor sorra kattintanak rá az izgalmas és érdekes hírekre, fürkészik ki a hírességek apró kis titkait, olvassák el a velük készült interjúkat? Egyáltalán mi tartozik a bulvárba, miért szeretjük annyira és ami a legfontosabb: hol találjuk meg a legfrissebb és legszórakoztatóbb bulvárhíreket? Cikkünkből máris kiderül!

Ungár Péter megint beszólt Karácsony Gergelynek

Az LMP társelnöke szerint az ellenzék sikeres polgármestereinek győzelmét veszélyeztető jelöltek is felkerültek Karácsony listájára.

Orosz Bernadett: A kormány kergetett bele a jelöltségbe, és kitartok addig, míg az áldozatok számára biztonságos jogi környezet nem teremtünk

A Miskolcon önkormányzati képviselőjelöltnek induló egykori bántalmazott nő, az LMP hatására lépett be a politikába.

A műfüves focicipők fejlődése: mit tudnak nyújtani a mai darabok?

A futballcipők az elmúlt évtizedekben hatalmas változáson mentek keresztül.

Városszéli erdőben rakta ki otthoni veszélyes hulladákét a kaposvári férfi

Bő egy köbméternyi szeméttől, többek között autógumiktól, alkatrészektől, festékes dobozoktól próbált megszabadulni.

Miből ismerhetők fel a prémium szárazeledelek? Melyek az előnyeik?

Minden gazdiban felmerül a kérdés a kezdeti időszakban annak kapcsán, hogy milyen kutyatápot érdemes választani. Miért érdemes a prémium mellett dönteni? Egyáltalán hogyan győződhetünk meg arról, hogy kiváló minőségű termékkel van dolgunk?