Mi alapján válasszuk ki a zuhanykabint a fürdőszobába?

Kpsvr 2024-05-17 13:45:00
Egy fürdőszoba-átalakítás során, vagy építkezés alatt is fontos, hogy a megfelelő szaniterek és kiegészítők kerüljenek a fürdőszobába. Elsődlegesen egy zuhanykabinnak olyannak kell lennie, amit hosszú évtizedekig használhatunk.

Számos kihívással kell szembenézni, amikor az átalakítás, vagy az építkezés annál a szakasznál tart, hogy a szaniterek, bútorok és a fürdésre szánt berendezések a helyükre kerülhessenek.

Ebben szeretnénk Önnek segíteni. Összeszedtünk néhány szempontot, amit mindenképpen szem előtt kell tartania akkor, amikor elérkezik a zuhanykabin-vásárlás ideje. Tartson velünk, és megmutatjuk, hogy mi legyen az első lépés.

Hova kerül és mekkora legyen?

Egy építkezés alkalmával kicsit nagyobb mozgástere van abból a szempontból, hogy a teljes berendezés kialakítása még csak most készül el. Ami azt jelenti, hogy úgy variálhatja a fürdőszoba elrendezését, ahogy igényei kívánják. Érdemes körülnézni a Global Viva Market zuhanykabinjainak kínálatában.

Abban az esetben, ha a meglévő fürdőszobáját szeretné átalakítani, akkor viszont az elsődleges szempont a helyiség mérete és berendezése. Természetesen a pénzügyi korlátokat is figyelembe véve.

Sok esetben okoz gondot a fürdő mérete, ha nincs sok hely. Ilyenkor előnyös lehet egy íves kialakítású kabin, vagy akár egy szögletes. Mivel alapesetben ezek kisebb helyet foglalnak el, sokkal praktikusabb megoldások lehetnek, mint az aszimmetrikusak, amelyek jóval nagyobb alapterülettel rendelkeznek.

Az anyag és a minőség

Miután kiderült, hogy melyik az a típus, amelyik a mérete alapján az Ön fürdőszobájába passzol, el kell dönteni, hogy milyen alapanyagút válasszon. Zömmel műanyag vagy üveg zuhanykabinok vannak a piacon, akár fém szereléssel.

Ezen a ponton is jelentős lehet az eltérés a kabinok árát tekintve. Az üveg és a műanyag termékek egyre gyakrabban rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, mint a könnyű tisztíthatóság, vagy akár a cseppmentes száradás, ami költségesebb.

Az elsődleges nézőpont azonban a minőségre kell, hogy irányuljon. Hiába szeretné a meglévő berendezéshez passzoló stílust kiválasztani, ha az nem felel meg az alapvető minőségi követelményeknek. Ez pedig a megfelelő vízzáró képesség.

A dizájn és a stílus összhangja

Most, hogy szóba került a stílus, ejtünk néhány szót arról is, hogy milyen kinézetű kabinok kaphatók. Rengeteg lehetőség van a különböző fürdőszobai berendezésekhez illeszkedő darabot megtalálni.

A Global Viva Market választékában találhat olyan típusokat, amelyek teljesen víztiszta ajtóval rendelkeznek, de olyanokat is, amik csíkos mintával kaphatók. Így azok is bátran válogathatnak a kínálatban, akinek fontos, hogy legyen az ajtón valami “takarás”.

Természetesen miután a zuhanykabin mérete és helye fixen megvan, akkor érdemes csak azon gondolkodni, hogy milyen stílusú legyen. Aki a kifinomult vonalak kedvelője, annak az íves kabin lesz a jó választás. A szögletes darabok egy kicsit modernebb és letisztultabb hatást keltenek.

Mindent figyelembe véve azonban mindig az legyen az első lépés, hogy pontosan leméri a zuhanykabin tervezett helyét, hogy mindenképpen beférjen.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.

Milyen nyaklánctípusok közül érdemes válogatnunk?

A nyakláncok mindig is a kedveltebb kiegészítők közé tartoztak, azt viszont, hogy melyik típus számít épp a legstílusosabbnak, az aktuális divattrend határozza meg.

Kiderült, hogy a lemezjátszók újra virágkorukat élik!

Az audioipar egyik óriási vívmánya volt anno a lemezjátszók megjelenése. Nagyapáink idején virágzó iparág volt a gyártásuk, mára viszont erősen a háttérbe szorult a technológiai fejlődés során.

Ezekről a marketing szolgáltatásokról ne feledkezz meg!

Egyesek csak legyintenek, amikor a cég marketingtevékenységéről esik szó arra alapozva, hogy majd úgyis lesz valahogy. Te ne dőlj be ennek a hozzáállásnak, és időben kezdd el vállalkozásod marketing fejlesztését, hogy kiemelkedhess a piacon.

Elérkezett a környezetbarát promóciós termékek kora

Napjainkban a fenntarthatóság, a környezetvédelem egyre nagyobb figyelmet kap.

Egy padlásfeljáró beépítésének modern és esztétikus lehetőségei

A padlásterek az esetek többségében egyáltalán nem, vagy csak részben kerülnek hasznosításra, holott egy kifejezetten sok lehetőséget rejtő helyiségről van szó. Ehhez persze a megközelíthetőséget sem árt megoldani, amire szinten létezik megoldás.

Mire képes a legmodernebb focilabda?

Ha június, akkor egyértelműen az Európa-bajnokságról szól minden. Számunkra is kedves és fontos lesz az esemény, hisz a magyar válogatott is játszani fog. A magyarok és a többi játékosok is egy igazán különleges focilabdát fognak rúgni minden egyes mérkőzésen, amiben a legmodernebb technológia található meg.

Ismét Szita Károly lesz Kaposvár polgármestere

A Fidesz-KDNP megint tarolt, az ellenzéknek újra csak a kompenzációs helyek maradtak.

Az öntözés elengedhetetlen az aszályos időkben

Az időjárási anomáliák korszakát éljük. Heves esőzések, aszályos időszakok váltják egymást, emellett folyamatosan megdőlnek a melegrekordok. Európában az idei nyár különösen forrónak ígérkezik. 

Napozz izgalmasan!

A hidegebb hónapok után a Nap első sugarai mindenkit a szabadba csábítanak. Jótékony hatásait testünk, lelkünk és szellemünk hamar meghálálja. Maga a napozás azonban nem egy izgalmas tevékenység, sokan nem szeretik emiatt, viszont könnyedén élvezhetővé tehetjük.

Rendőrautóval ütközött a jogsi nélkül, ronccsal furikázó sofőr

A balesetben egy rendőr súlyosan megsérült, a vétkes kocsijában utazó gyerek maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Felgyújtotta a betlehemet, rátámadt az esetet videózóra és tört-zúzott az előállítóban

Nem volt pénze tovább utazni az anyjához, így inkább nekiállt randalírozni.

Hét óra alatt 63 gyorshajtót mértek be a rendőrök

Kaposváron és vonzáskörzetében rakták ki a traffipaxokat a zsaruk.

Lezárta az LMP a gödi akkumulátorgyárat

A bíróság kimondta, hogy a Samsung gödi gyára nem rendelkezik megfelelő környezethasználati engedéllyel, ezért akciózik a párt.

Telekrendezésre hivatkozva több, mint 350 liter olajat öntöttek a Kaposba tartó patakba

A szomszédos utcában észrevették az olajos vizet, így sikerült megakadályozni, hogy a szennyezés elérje a folyót.