Elérkezett a környezetbarát promóciós termékek kora

Kpsvr 2024-06-12 08:42:00
Napjainkban a fenntarthatóság, a környezetvédelem egyre nagyobb figyelmet kap.

Sajnos már mindenki a saját bőrén érezheti az éghajlatváltozás negatív hatásait, továbbá a hagyományos, fosszilis energiahordozók alkalmazásának hátrányait. Ezért is fontos, hogy a lehető legtöbb területen környezetbarát megoldásokat alkalmazzunk.

A reklámajándékok között is több zöld megoldás érhető el

Ha megnézzük a Zefi Reklámajándék termékeit, akkor láthatjuk, hogy a legtöbb eszköz esetében elérhető környezetbarát alternatíva. A fenntarthatóság az élet minden területén előnyt élvez, ezt már a cégek is észrevették. A környezetbarát promóciós ajándékok segítségével pedig hatékonyan hívhatja fel a figyelmet a vállalkozás a környezetvédelem fontosságára, arra, hogy a tevékenységüket is zöld módon végzik. Természetesen marketing szempontból sem egy utolsó eszköz az, hogy fenntartható reklámajándékokat kínál egy cég a vásárlóinak, munkatársainak és üzleti partnereinek.

Minden hagyományos termék zöld alternatívája elérhető ma már. A mindennapi eldobható tárgyakat hatékonyan helyettesíthetjük teljes egészében vagy részben természetes, újrahasznosított vagy ökológiai anyagokból készült termékekkel. 

Elérhető például természetes alapanyagokból készült toll is, amelyek ugyanolyan tartósak, mint a műanyag társaik. Teljes mértékben testreszabható, egyedi emblémát lehet elhelyezni rajta, amivel egyértelműen megmutathajuk az ügyfeleknek, hogy mennyire törődünk a környezettel, a természettel és az elsődleges szempontok között szerepel a fenntarthatóság.

Újrahasznosított papírból készült jegyzettömbök, jegyzetfüzetek, fa grafitceruzák és szintén testreszabható színesceruza-készlet is egyszerűen beszerezhető.

Az irodai eszközökön túl is vannak alternatívák

A munkahelyi kiegészítők mellett fenntartható, környezetbarát változat elérhető a fürdőszobai termékek között is. Bambuszból készült fogkefék, fogkefetartók, zsebtükör, de még ékszerdobozok is vannak. 

A sportkulacsok területén is fontos kiemelni a RPET kulacsokat, amelyek újrahasznosított, eldobható műanyag palackokból készülnek és teljesen BPA-mentesek. Hosszú távon lehet őket használni, így garantáltan nem fogunk felesleges hulladékot termelni. A műanyag zacskókat is jobb minél hamarabb elfelejteni és helyette újrafelhasználható tasakokat alkalmazni, esetleg papírtáskákat.

A fenntarthatóság nem csak marketingfogás

Fontos hangsúlyozni, hogy a környezetvédelem nem egy újabb trend, hanem egy mindenki számára elsődleges irányelv, felfogás, amit minél inkább a hétköznapokban is alkalmazni kell. Az éghajlatváltozás káros hatásait már a hétköznapokban is érezhetjük a szélsőséges időjárás képében. A reklámajándékok területén is ideje fenntartható, környezetbarát alternatívákat használni, hogy ezzel is megvédjük a bolygónkat.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Tippek és ötletek tapétázáshoz

Felújítás vagy a szoba dizájnjának frissítésekor egyre többen választják a tapétázást a fal egyszerű festése helyett. Nem mindegy viszont, hogy milyen típus mellett döntünk, így ebben a cikkünkben most az ideális tapéta megtalálásához adunk néhány hasznos tippet.

Hogyan válassz mosogatótálcát?

A mosogatótálca sokak szerint a konyha ékszere, az egyik legfontosabb elem ebben a helyiségben, így a megfelelő változat kiválasztása lényeges feladat. A konyhában végzett munka több mint 60 százaléka ennek a környékén zajlik. 

Elegáns hangszigetelési megoldások a nappaliba

A zajok nem csak éjszaka tudnak nagyon zavaróak lenni. Főleg a nyári hétvégéken, amikor vendégeket várunk és összegyűlik az egész család, akkor kellemetlen, amikor valaki pihenne, de nem tudja ezt megtenni. 

A hústermelés súlyos környezeti hatásokkal jár

Fentarthatatan a mai ember húsfogyasztásának volumene, mely súlyos problémákat fog okozni az emberiségnek.

A piros színtől hamarabb bepasizol? 

Amennyiben arra lettél figyelmes az utóbbi időben, hogy egyre többen járnak piros körömlakkal a kezükön, akkor nem csal a szemed, a statisztikák azt mutatják, hogy az elmúlt egy év során 160%-kal többen kerestek rá a Google-ben a piros manikűr kifejezésre.

Így nevelhetünk egészséges ékszerorchideát

Sokan olyan növényre vágynak otthon, amelyik nem foglal túl sok helyet. Egy kisebb lakásban ugyanis nem sok szabad felület akad, ahol növényeket nevelhetünk. Bár álomszerűnek tűnhet, azonban létezik olyan fajta, amelynek nemcsak csodálatosak a levelei, de még apró virágaival is képes lenyűgözni bennünket. Az ékszerorchidea sokak kedvence, ami nem csoda, hiszen strapabíró és könnyen nevelhető.

Árnyékolás és szúnyogháló egyben

Ahogy egyre melegebb az idő, és egyre többet süt a nap, mindennapos feladatunkká válik az árnyékolás. Ilyenkor már a rovarok is aktív életet élnek, és ha nem vigyázunk, bizony a lakásunkba is betévednek.

A spray festékek, aeroszolok használata nagyon egyszerű

Bizonyos helyzetekben a spray változat jelenti az egyértelmű megoldást. Ma már minden körülményhez, berendezéshez és körülményhez megtalálhatjuk a megfelelőt. Van, amelyiket viszonylag ritkán kell használni, de egyes típusokkal rendszeresen át kell menni az adott felületen.

Földelés kialakítása: fontos lépések és tippek a munka elvégzéséhez

A földelés egy fontos feladat az elektromos rendszer kiépítése során.

Bulinak indult, de egy beszólásból óriási verekedéssé fajult az este – VIDEÓ!!!

A magukat erősre ivó balhézók közül hárman is könnyű sérüléseket szenvedtek.

Zsák, illatosító, szotyi, koktél: kódneveken lehetett rendelni a drogdílertől

Bérelt garázsban és a kocsijában tárolta a narkót, lebukásakor több száz tablettát és fél kilót meghaladó kannabiszőrleményt foglaltak le tőle.

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.

Milyen nyaklánctípusok közül érdemes válogatnunk?

A nyakláncok mindig is a kedveltebb kiegészítők közé tartoztak, azt viszont, hogy melyik típus számít épp a legstílusosabbnak, az aktuális divattrend határozza meg.

Kiderült, hogy a lemezjátszók újra virágkorukat élik!

Az audioipar egyik óriási vívmánya volt anno a lemezjátszók megjelenése. Nagyapáink idején virágzó iparág volt a gyártásuk, mára viszont erősen a háttérbe szorult a technológiai fejlődés során.

Ezekről a marketing szolgáltatásokról ne feledkezz meg!

Egyesek csak legyintenek, amikor a cég marketingtevékenységéről esik szó arra alapozva, hogy majd úgyis lesz valahogy. Te ne dőlj be ennek a hozzáállásnak, és időben kezdd el vállalkozásod marketing fejlesztését, hogy kiemelkedhess a piacon.

Egy padlásfeljáró beépítésének modern és esztétikus lehetőségei

A padlásterek az esetek többségében egyáltalán nem, vagy csak részben kerülnek hasznosításra, holott egy kifejezetten sok lehetőséget rejtő helyiségről van szó. Ehhez persze a megközelíthetőséget sem árt megoldani, amire szinten létezik megoldás.