Milyen nyaklánctípusok közül érdemes válogatnunk?

Kpsvr 2024-06-14 10:55:00
A nyakláncok mindig is a kedveltebb kiegészítők közé tartoztak, azt viszont, hogy melyik típus számít épp a legstílusosabbnak, az aktuális divattrend határozza meg.

 A jó hír az, hogy amint beköszönt a jó idő, az elegáns blúzokkal, vagány felsőkkel összhangban az ékszerekre is nagyobb hangsúly helyeződik.

Melyek a legkelendőbb típusok?

Amint körülnézünk a WEARING.hu női nyaklánc kínálatában, láthatjuk, hogy bőséges a felhozatal, tulajdonképpen bármilyen korosztály számára, sőt, alkalom függvényében találni megfelelő kiegészítőt. 

A klasszikus darabok amolyan jolly joker nyakláncok, hiszen akármikor, bármilyen szetthez viselhetjük őket. Ilyen például egy szolid, rosegold vagy ezüst ékszer akár gömbökkel tarkítva, amely elegáns és nőies. Bátran hordható üzleti öltözet mellett, alkalmi ruhával, de hétköznapi viselettel egyaránt. Nem csak a minimalista stílusúak számítanak klasszikusnak, ott vannak például a kígyóláncok, amelyek szintén kifinomult külsőt eredményeznek.

A medált tartalmazó láncok lehetőséget teremtenek arra, hogy olyan szimbólummal ellátott változat mellett döntsünk, amely közel áll a szívünkhöz, vagy egy általunk fontosnak vélt értéket, nézetet közvetít. Ezenkívül ezek a darabok tökéletes választások romantikus eseményekre, különleges alkalmakra. Választhatunk csillagos, szívecskés medállal ellátottat, pici csengőset, illetve kocka köves változatot is. Mivel is lehetne teljesebb egy gyönyörű koktélruha, ha nem egy szép nyaklánccal?

Beszélnünk kell még a hip-hop ékszerekről is, ha tehát merészebb nyakláncot keresünk, az iced out tennis chain nagyszerű választás, ugyanis bármilyen szetthez jól passzol, és egyszerűen kifejezhetjük általa egyedi stílusunkat. Bulizós kiegészítőre vágyunk? A choker ezüst köves babygirl lánccal nem lőhetünk mellé. Ez a típus kifejezetten csajos, energikus és vidám hangulatot közvetít.

Így érdemes kiválasztani a legmegfelelőbbet

Először is gondoljuk át azt, hogy milyen hosszúságú nyaklánc lenne a legideálisabb, vegyük figyelembe testalkatunkat, arcformánkat, illetve azt is, hogy melyik kényelmes számunkra. A fiatalabb korosztálynak a rövidebb típusok, például a choker babygirl nyaklánc vagy egy csajos, pillangós modell ideális, azonban idősebbek számára a hosszabb láncok állnak remekül.

Természetesen sokat számít a szín és a dizájn, ez esetben egyéni ízlésvilágunk, valamint az általunk viselt ruhadarabok jelentenek támpontot a választáshoz. Elérhetünk ugyanis nagyobb szemeket tartalmazó, karakteresebb láncokat, de lágyabb, kifinomultabb változatokat egyaránt.

Melyik színárnyalat mellett döntsünk?

A színek terén is bőven akad választási lehetőségünk, amennyiben egy több mindenhez passzoló, bármilyen eseményre ideális darabot keresünk, az ezüst és a rosegold lehet a nyerő választás. Ha viszont konkrét alkalomra vagy az ünnep jegyében (például születésnap, karácsony) keressük a megfelelő ékszert, az arannyal tündökölhetünk, és magunkra vonhatjuk a figyelmet.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.

Kiderült, hogy a lemezjátszók újra virágkorukat élik!

Az audioipar egyik óriási vívmánya volt anno a lemezjátszók megjelenése. Nagyapáink idején virágzó iparág volt a gyártásuk, mára viszont erősen a háttérbe szorult a technológiai fejlődés során.

Ezekről a marketing szolgáltatásokról ne feledkezz meg!

Egyesek csak legyintenek, amikor a cég marketingtevékenységéről esik szó arra alapozva, hogy majd úgyis lesz valahogy. Te ne dőlj be ennek a hozzáállásnak, és időben kezdd el vállalkozásod marketing fejlesztését, hogy kiemelkedhess a piacon.

Elérkezett a környezetbarát promóciós termékek kora

Napjainkban a fenntarthatóság, a környezetvédelem egyre nagyobb figyelmet kap.

Egy padlásfeljáró beépítésének modern és esztétikus lehetőségei

A padlásterek az esetek többségében egyáltalán nem, vagy csak részben kerülnek hasznosításra, holott egy kifejezetten sok lehetőséget rejtő helyiségről van szó. Ehhez persze a megközelíthetőséget sem árt megoldani, amire szinten létezik megoldás.

Mire képes a legmodernebb focilabda?

Ha június, akkor egyértelműen az Európa-bajnokságról szól minden. Számunkra is kedves és fontos lesz az esemény, hisz a magyar válogatott is játszani fog. A magyarok és a többi játékosok is egy igazán különleges focilabdát fognak rúgni minden egyes mérkőzésen, amiben a legmodernebb technológia található meg.

Ismét Szita Károly lesz Kaposvár polgármestere

A Fidesz-KDNP megint tarolt, az ellenzéknek újra csak a kompenzációs helyek maradtak.

Az öntözés elengedhetetlen az aszályos időkben

Az időjárási anomáliák korszakát éljük. Heves esőzések, aszályos időszakok váltják egymást, emellett folyamatosan megdőlnek a melegrekordok. Európában az idei nyár különösen forrónak ígérkezik. 

Napozz izgalmasan!

A hidegebb hónapok után a Nap első sugarai mindenkit a szabadba csábítanak. Jótékony hatásait testünk, lelkünk és szellemünk hamar meghálálja. Maga a napozás azonban nem egy izgalmas tevékenység, sokan nem szeretik emiatt, viszont könnyedén élvezhetővé tehetjük.

Rendőrautóval ütközött a jogsi nélkül, ronccsal furikázó sofőr

A balesetben egy rendőr súlyosan megsérült, a vétkes kocsijában utazó gyerek maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Felgyújtotta a betlehemet, rátámadt az esetet videózóra és tört-zúzott az előállítóban

Nem volt pénze tovább utazni az anyjához, így inkább nekiállt randalírozni.

Hét óra alatt 63 gyorshajtót mértek be a rendőrök

Kaposváron és vonzáskörzetében rakták ki a traffipaxokat a zsaruk.

Lezárta az LMP a gödi akkumulátorgyárat

A bíróság kimondta, hogy a Samsung gödi gyára nem rendelkezik megfelelő környezethasználati engedéllyel, ezért akciózik a párt.

Telekrendezésre hivatkozva több, mint 350 liter olajat öntöttek a Kaposba tartó patakba

A szomszédos utcában észrevették az olajos vizet, így sikerült megakadályozni, hogy a szennyezés elérje a folyót.

Fakitermelővel összefogva vágatta saját hasznára az erdőt a sikkasztó erdész

Már az első hónapban több, mint 50 köbméter fával kevesebbet számolt el a kitermeltnél, a különbözetet aztán feketén eladta.