Milyen nyaklánctípusok közül érdemes válogatnunk?

Kpsvr 2024-06-14 10:55:00
A nyakláncok mindig is a kedveltebb kiegészítők közé tartoztak, azt viszont, hogy melyik típus számít épp a legstílusosabbnak, az aktuális divattrend határozza meg.

 A jó hír az, hogy amint beköszönt a jó idő, az elegáns blúzokkal, vagány felsőkkel összhangban az ékszerekre is nagyobb hangsúly helyeződik.

Melyek a legkelendőbb típusok?

Amint körülnézünk a WEARING.hu női nyaklánc kínálatában, láthatjuk, hogy bőséges a felhozatal, tulajdonképpen bármilyen korosztály számára, sőt, alkalom függvényében találni megfelelő kiegészítőt. 

A klasszikus darabok amolyan jolly joker nyakláncok, hiszen akármikor, bármilyen szetthez viselhetjük őket. Ilyen például egy szolid, rosegold vagy ezüst ékszer akár gömbökkel tarkítva, amely elegáns és nőies. Bátran hordható üzleti öltözet mellett, alkalmi ruhával, de hétköznapi viselettel egyaránt. Nem csak a minimalista stílusúak számítanak klasszikusnak, ott vannak például a kígyóláncok, amelyek szintén kifinomult külsőt eredményeznek.

A medált tartalmazó láncok lehetőséget teremtenek arra, hogy olyan szimbólummal ellátott változat mellett döntsünk, amely közel áll a szívünkhöz, vagy egy általunk fontosnak vélt értéket, nézetet közvetít. Ezenkívül ezek a darabok tökéletes választások romantikus eseményekre, különleges alkalmakra. Választhatunk csillagos, szívecskés medállal ellátottat, pici csengőset, illetve kocka köves változatot is. Mivel is lehetne teljesebb egy gyönyörű koktélruha, ha nem egy szép nyaklánccal?

Beszélnünk kell még a hip-hop ékszerekről is, ha tehát merészebb nyakláncot keresünk, az iced out tennis chain nagyszerű választás, ugyanis bármilyen szetthez jól passzol, és egyszerűen kifejezhetjük általa egyedi stílusunkat. Bulizós kiegészítőre vágyunk? A choker ezüst köves babygirl lánccal nem lőhetünk mellé. Ez a típus kifejezetten csajos, energikus és vidám hangulatot közvetít.

Így érdemes kiválasztani a legmegfelelőbbet

Először is gondoljuk át azt, hogy milyen hosszúságú nyaklánc lenne a legideálisabb, vegyük figyelembe testalkatunkat, arcformánkat, illetve azt is, hogy melyik kényelmes számunkra. A fiatalabb korosztálynak a rövidebb típusok, például a choker babygirl nyaklánc vagy egy csajos, pillangós modell ideális, azonban idősebbek számára a hosszabb láncok állnak remekül.

Természetesen sokat számít a szín és a dizájn, ez esetben egyéni ízlésvilágunk, valamint az általunk viselt ruhadarabok jelentenek támpontot a választáshoz. Elérhetünk ugyanis nagyobb szemeket tartalmazó, karakteresebb láncokat, de lágyabb, kifinomultabb változatokat egyaránt.

Melyik színárnyalat mellett döntsünk?

A színek terén is bőven akad választási lehetőségünk, amennyiben egy több mindenhez passzoló, bármilyen eseményre ideális darabot keresünk, az ezüst és a rosegold lehet a nyerő választás. Ha viszont konkrét alkalomra vagy az ünnep jegyében (például születésnap, karácsony) keressük a megfelelő ékszert, az arannyal tündökölhetünk, és magunkra vonhatjuk a figyelmet.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Tippek és ötletek tapétázáshoz

Felújítás vagy a szoba dizájnjának frissítésekor egyre többen választják a tapétázást a fal egyszerű festése helyett. Nem mindegy viszont, hogy milyen típus mellett döntünk, így ebben a cikkünkben most az ideális tapéta megtalálásához adunk néhány hasznos tippet.

Hogyan válassz mosogatótálcát?

A mosogatótálca sokak szerint a konyha ékszere, az egyik legfontosabb elem ebben a helyiségben, így a megfelelő változat kiválasztása lényeges feladat. A konyhában végzett munka több mint 60 százaléka ennek a környékén zajlik. 

Elegáns hangszigetelési megoldások a nappaliba

A zajok nem csak éjszaka tudnak nagyon zavaróak lenni. Főleg a nyári hétvégéken, amikor vendégeket várunk és összegyűlik az egész család, akkor kellemetlen, amikor valaki pihenne, de nem tudja ezt megtenni. 

A hústermelés súlyos környezeti hatásokkal jár

Fentarthatatan a mai ember húsfogyasztásának volumene, mely súlyos problémákat fog okozni az emberiségnek.

A piros színtől hamarabb bepasizol? 

Amennyiben arra lettél figyelmes az utóbbi időben, hogy egyre többen járnak piros körömlakkal a kezükön, akkor nem csal a szemed, a statisztikák azt mutatják, hogy az elmúlt egy év során 160%-kal többen kerestek rá a Google-ben a piros manikűr kifejezésre.

Így nevelhetünk egészséges ékszerorchideát

Sokan olyan növényre vágynak otthon, amelyik nem foglal túl sok helyet. Egy kisebb lakásban ugyanis nem sok szabad felület akad, ahol növényeket nevelhetünk. Bár álomszerűnek tűnhet, azonban létezik olyan fajta, amelynek nemcsak csodálatosak a levelei, de még apró virágaival is képes lenyűgözni bennünket. Az ékszerorchidea sokak kedvence, ami nem csoda, hiszen strapabíró és könnyen nevelhető.

Árnyékolás és szúnyogháló egyben

Ahogy egyre melegebb az idő, és egyre többet süt a nap, mindennapos feladatunkká válik az árnyékolás. Ilyenkor már a rovarok is aktív életet élnek, és ha nem vigyázunk, bizony a lakásunkba is betévednek.

A spray festékek, aeroszolok használata nagyon egyszerű

Bizonyos helyzetekben a spray változat jelenti az egyértelmű megoldást. Ma már minden körülményhez, berendezéshez és körülményhez megtalálhatjuk a megfelelőt. Van, amelyiket viszonylag ritkán kell használni, de egyes típusokkal rendszeresen át kell menni az adott felületen.

Földelés kialakítása: fontos lépések és tippek a munka elvégzéséhez

A földelés egy fontos feladat az elektromos rendszer kiépítése során.

Bulinak indult, de egy beszólásból óriási verekedéssé fajult az este – VIDEÓ!!!

A magukat erősre ivó balhézók közül hárman is könnyű sérüléseket szenvedtek.

Zsák, illatosító, szotyi, koktél: kódneveken lehetett rendelni a drogdílertől

Bérelt garázsban és a kocsijában tárolta a narkót, lebukásakor több száz tablettát és fél kilót meghaladó kannabiszőrleményt foglaltak le tőle.

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.

Kiderült, hogy a lemezjátszók újra virágkorukat élik!

Az audioipar egyik óriási vívmánya volt anno a lemezjátszók megjelenése. Nagyapáink idején virágzó iparág volt a gyártásuk, mára viszont erősen a háttérbe szorult a technológiai fejlődés során.

Ezekről a marketing szolgáltatásokról ne feledkezz meg!

Egyesek csak legyintenek, amikor a cég marketingtevékenységéről esik szó arra alapozva, hogy majd úgyis lesz valahogy. Te ne dőlj be ennek a hozzáállásnak, és időben kezdd el vállalkozásod marketing fejlesztését, hogy kiemelkedhess a piacon.

Elérkezett a környezetbarát promóciós termékek kora

Napjainkban a fenntarthatóság, a környezetvédelem egyre nagyobb figyelmet kap.

Egy padlásfeljáró beépítésének modern és esztétikus lehetőségei

A padlásterek az esetek többségében egyáltalán nem, vagy csak részben kerülnek hasznosításra, holott egy kifejezetten sok lehetőséget rejtő helyiségről van szó. Ehhez persze a megközelíthetőséget sem árt megoldani, amire szinten létezik megoldás.