Rabosították a Somogy megyei MSZP ügyvezető elnökét, mert "puszta kézzel leszaggatta" a kőlapokat az Esterházy hídról

Kpsvr 2023-03-25 08:21:00
Árok Kornél a Fehérlófiából ismert Kőmorzsoló és Vasgyúró eltitkolt gyermeke lehet, ha puzsta kézzel el tudja bontani az Esterházy hidat. Ha az MSZP-s politikus mégsem rendelkezne természetfeletti képességekkel, akkor fideszes ármánykodás lehet a háttérben.

Korábban a KPSVR számolt be róla, hogy az Esterházy híd donneri felén elengedte a ragasztó a virágágyás oldalán található kőlapokat. Erről Árok Kornél, az MSZP Somogy megyei ügyvezető elnöke és Kaposvár Városkörnyéki Szervezetének elnöke osztott meg képeket a közösségi oldalán.

 

Fotó: Árok Kornél

A történet furcsa kanyart vett, hiszen éppen az MSZP-s politikust gyanúsították meg a hídrongálással. Árok elmondása szerint levelet kapott a rendőrségtől Csillag Gábor, Kaposvár jegyzőjének feljelentése miatt, melyben az állt, 

"bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyként"

szeretnék kihallgatni. 

A kihallgatás során kiderült, a gyanút egy kivágott, és csak egyetlen szögből látható videófelvételre alapozzák. Mint Árok fogalmazott: 

a rendőrséghez csak egy kivágott, két perces videót juttattak el, mely egyetlen szögből veszi a történteket.

Az MSZP-s politikus elmondta lapunknak, hogy valójában több kamera is figyeli a területet, érdekes, hogy csak az a két perc lett elküldve a rendőrségnek, ami valójában semmit nem bizonyít. Árok már megtette a szükséges lépéseket a rendőrségen, hogy kiderüljön az igazság, erről később szeretne beszámolni, de leszögezte: az állításokkal ellentétben nem rongált meg semmit.

Természetesen, a helyi Fidesz-közeli média - értsd: Kaposvár Most -, egyből rávetette magát az ügyre és tényként kezelik Árok Kornél bűnösségét. Mint írják: az MSZP-s politikus, miután leszaggatta a köveket a helyükről, a kivitelezés silányságára panaszkodott. Mellékesen megjegyezzük, a cikk azt is állítja, hogy március 5-én reggel történt az állítólagos rongálás, da a saját cikkükben található képen is látszik, hogy délután 3 óra 35 perckor készült a felvétel. Ez az alaposság és tényszerű tájékoztatás jellemi a helyi Fidesz-közeli médiát.

A fideszesek szerint úgy tűnik, Árok Kornél a Fehérlófiából ismert Kőmorzsoló és Vasgyúró eltitkolt, közös gyermeke lehet, ha puszta kézzel el tudja bontani az Esterházy hidat. Megkérdeztük az érintettet is, hogy mi köze van a természetfeletti erővel rendelkező mesehősökhöz.

Megdöbbenésünkre Árok közölte: nem ők a szülei!

De akkor mégis hogy lehet, hogy Árok Kornél puszta kézzel le tudja "szaggatni" a kőlapokat az Esterházy hídról - ahogy ezt a Fidesz-közeli portál állítja?

A dolog hátterében a kaposváron már jól ismert silány minőségű fideszes kivitelezés állhat. Csak a legutóbbi esetet említve: a Dorottya házról alig több, mint egy évvel az átadás után hatalmas darabokban hullott a vakolat. De említhetnénk a Toldi, Gárdonyi és Kisfaludy iskolák brutális leázását, vagy az árvizeket a milliárdokból felújított Kaposvári Közlekedési Központnál, vagy az Esterházy híd máris rosdásodó csavarjait. 

A történet nem ért itt véget, kíváncsian várjuk, hogy az új bizonyítékok merre lökik az ügy fonalát.

Szólj hozzá!

Tippek és ötletek tapétázáshoz

Felújítás vagy a szoba dizájnjának frissítésekor egyre többen választják a tapétázást a fal egyszerű festése helyett. Nem mindegy viszont, hogy milyen típus mellett döntünk, így ebben a cikkünkben most az ideális tapéta megtalálásához adunk néhány hasznos tippet.

Hogyan válassz mosogatótálcát?

A mosogatótálca sokak szerint a konyha ékszere, az egyik legfontosabb elem ebben a helyiségben, így a megfelelő változat kiválasztása lényeges feladat. A konyhában végzett munka több mint 60 százaléka ennek a környékén zajlik. 

Elegáns hangszigetelési megoldások a nappaliba

A zajok nem csak éjszaka tudnak nagyon zavaróak lenni. Főleg a nyári hétvégéken, amikor vendégeket várunk és összegyűlik az egész család, akkor kellemetlen, amikor valaki pihenne, de nem tudja ezt megtenni. 

A hústermelés súlyos környezeti hatásokkal jár

Fentarthatatan a mai ember húsfogyasztásának volumene, mely súlyos problémákat fog okozni az emberiségnek.

A piros színtől hamarabb bepasizol? 

Amennyiben arra lettél figyelmes az utóbbi időben, hogy egyre többen járnak piros körömlakkal a kezükön, akkor nem csal a szemed, a statisztikák azt mutatják, hogy az elmúlt egy év során 160%-kal többen kerestek rá a Google-ben a piros manikűr kifejezésre.

Így nevelhetünk egészséges ékszerorchideát

Sokan olyan növényre vágynak otthon, amelyik nem foglal túl sok helyet. Egy kisebb lakásban ugyanis nem sok szabad felület akad, ahol növényeket nevelhetünk. Bár álomszerűnek tűnhet, azonban létezik olyan fajta, amelynek nemcsak csodálatosak a levelei, de még apró virágaival is képes lenyűgözni bennünket. Az ékszerorchidea sokak kedvence, ami nem csoda, hiszen strapabíró és könnyen nevelhető.

Árnyékolás és szúnyogháló egyben

Ahogy egyre melegebb az idő, és egyre többet süt a nap, mindennapos feladatunkká válik az árnyékolás. Ilyenkor már a rovarok is aktív életet élnek, és ha nem vigyázunk, bizony a lakásunkba is betévednek.

A spray festékek, aeroszolok használata nagyon egyszerű

Bizonyos helyzetekben a spray változat jelenti az egyértelmű megoldást. Ma már minden körülményhez, berendezéshez és körülményhez megtalálhatjuk a megfelelőt. Van, amelyiket viszonylag ritkán kell használni, de egyes típusokkal rendszeresen át kell menni az adott felületen.

Földelés kialakítása: fontos lépések és tippek a munka elvégzéséhez

A földelés egy fontos feladat az elektromos rendszer kiépítése során.

Bulinak indult, de egy beszólásból óriási verekedéssé fajult az este – VIDEÓ!!!

A magukat erősre ivó balhézók közül hárman is könnyű sérüléseket szenvedtek.

Zsák, illatosító, szotyi, koktél: kódneveken lehetett rendelni a drogdílertől

Bérelt garázsban és a kocsijában tárolta a narkót, lebukásakor több száz tablettát és fél kilót meghaladó kannabiszőrleményt foglaltak le tőle.

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.

Milyen nyaklánctípusok közül érdemes válogatnunk?

A nyakláncok mindig is a kedveltebb kiegészítők közé tartoztak, azt viszont, hogy melyik típus számít épp a legstílusosabbnak, az aktuális divattrend határozza meg.

Kiderült, hogy a lemezjátszók újra virágkorukat élik!

Az audioipar egyik óriási vívmánya volt anno a lemezjátszók megjelenése. Nagyapáink idején virágzó iparág volt a gyártásuk, mára viszont erősen a háttérbe szorult a technológiai fejlődés során.

Ezekről a marketing szolgáltatásokról ne feledkezz meg!

Egyesek csak legyintenek, amikor a cég marketingtevékenységéről esik szó arra alapozva, hogy majd úgyis lesz valahogy. Te ne dőlj be ennek a hozzáállásnak, és időben kezdd el vállalkozásod marketing fejlesztését, hogy kiemelkedhess a piacon.

Elérkezett a környezetbarát promóciós termékek kora

Napjainkban a fenntarthatóság, a környezetvédelem egyre nagyobb figyelmet kap.