Jutai polgármester: a bosszúvágy nem lehet a fejlődés gátja

2019-11-13 10:32 | #Kitekintés #Politika

Major János, Juta fideszes polgármestere, reagált a KPSVR cikkére, mely Salamon Gyula, Szenna Fidesz-KDNP-s polgármesterével foglalkozott. Nem ért egyet a cikkben foglaltakkal, és tisztázza kettejük beszélgetését.

Tegnap beszámoltunk róla, hogy Szennában nagy hullámokat vert a Fidesz-KDNP-s alpolgármester 179.000 forintos tiszteletdíja, mert a pozíciót csak másodállásban tudja ellátni, így többen indokolatlannak tartják ezt a magas összeget.

Beszámoltunk arról is, hogy a magukat a „Falu Igazmondói”-nak nevező társaság kifogásolta azt is, hogy állításuk szerint, Salamon tárgyalásokat kezdeményezett a körjegyzőségből való kiválásról, ami Szenna és a szennai lakosok számára súlyos hátrányokat okozna.

Erre reagált Major János, Juta fideszes polgármestere, aki leszögezte, Ő kezdeményezett beszélgetést Salamonnal, hogy a két önkormányzat hogyan tud együttműködni. „Baráti beszélgetés volt, az önkormányzat közös együttműködéséről” – írja Facebook hozzászólásban Major.

Hozzáteszi, hogy nem szabad hagyni, hogy a rosszindulat és a bosszúvágy Szenna fejlődésének útjába álljon, utalt a Falu Igazmondóira.

Itt olvasható a hozzászólás:

kpsvr

Kép: Major János Facebook oldala