RENDKÍVÜLI - nincs fűtés és melegvíz Kaposvár egyes részein

2019-12-28 18:05 | #Kaposvár

A Béke-Füredi lakótelepről jelentették olvasóink tömegesen, hogy nincs melegvíz és fűtés a lakásokban. A szolgáltató elérhetetlen. Ha bárki tud konkrét információt, kérjük, írja meg!

Friss híreinket itt érheti el: https://kpsvr.hu/cikk/2019-12-29-hihetetlen-egesz-ejjel-futes-nelkul-maradtak-kaposvaron

21:40 - Frissítés 7: A Búzavirág utcában és a Toldi Miklós utcában továbbra sem állt helyre a fűtés, pedig este 9 órára ígérték.

21:15 - Frissítés 6: Sikerült elérni a szolgáltatót, aki arról tájékoztatott minket, hogy az áramszünet következtében megrongálódtak a vezérlőpanelek, melyek pótlását nem tudják most megoldani. A Füredi utcában már szintén helyreállt a melegvíz és a fűtés is. A 48-as Ifjúság útjában akadozik még a szolgáltatás, bíztatót nem tudtak mondani.

20:48 - Frissítés 5: A sávházban helyreállt a melegvíz és a fűtés is.

20:30 - Frissítés 4: A Béke utcából jelentették, hogy fűtés már van, melegvíz még nincs, és a képen látható sáros víz folyik a csapból. Honvéd utcában már van fűtés és a 48-as Ifjúság útjának egy részén is van fűtés, de melegvíz az nincs.

(Olvasói fotó)

19:35 - Frissítés 3: Ezrek maradtak fűtés és melegvíz nélkül. Érintett utcák: 48-as Ifjúság útja, Füredi út, Kanizsai utca, Béke utca, Toldi Miklós utca, Petőfi utca, Búzavirág utca, Sávház, Arany János utca, Honvéd utca. Az egyik olvasónk hozzászólásban jelezte, hogy arról tájékoztatták, este 8-9 óra körül tudják helyreállítani a rendszert. Áramszünet okozhatta a meghibásodást.

19:15 - Frissítés 2: A szolgáltatót továbbra sem tudjuk elérni. Olvasóink jelezték, hogy több áramszünet is volt a városban, a szolgáltató tájékoztatása alapján ezzel lehet összefüggésben a melegvíz és a fűtés kimaradás. A Petőfi utcából és a Füredi útról is érkeznek a panaszok.

18:55 - Frissítés 1: A búzavirág utcában és a Sávházban sincs melegvíz és fűtés. A szolgáltató továbbra is elérhetetlen.

Váratlan probléma adódhatott a megújult távhő létesítményekkel a Béke-Füredi lakótelepen. A korszerűsítés, amúgy öt hónapot csúszott, május helyett október végén sikerült befejezni, de úgy látszik nem kielégítően.

Rengeteg olvasónk jelezte, hogy nincs melegvíz és folyamatosan hűlnek ki a radiátorok. A meghibásodás pontos okát nem lehet tudni, a városi távhőszolgáltató (Kaposvári Önkormányzati Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt.) elérhetetlen.

Az érintett terület a Kanizsai utca-48-as Ifjúság útja-Füredi utca által határolt terület, illetve a Gyakorló Iskola környéke.

kpsvr