Hihetetlen: Egész éjjel fűtés nélkül maradtak Kaposváron

2019-12-29 00:33 | #Kaposvár

Bár sok lakásban végül helyreállt a melegvíz és a fűtés, de volt, aki egész éjjel fűtés nélkül maradt Kaposváron.

15:40 - Frissítés. Még mindig nincs fűtés a Szondi utcában. A szolgáltató elérhetetlen, tehát nem tudtunk információt sem kérni. 

11:12 - Frissítés: Újra van fűtés a Búzavirág utcában. Erről tájékozattak olvasóink. Egész éjjel és reggel sem volt fűtés egyes háztömbökben.

10:35 - Frissítés: Olvasónk jelezte, hogy a 48-as Ifjúság útja 49-51-ben továbbra is csak hidegvíz folyik a csapból.

10:15 – Frissítés: Most érkezett hozzánk jelzés a Szondi György utcából, hogy még mindig nincs fűtés a környéken.
 

Tegnap beszámoltunk róla, hogy az északi és északnyugati városrész társasházas övezeteiben se melegvíz, se fűtés nem volt egész este. Két áramszünet okozta a problémát, de csak részben tudták helyreállítani a szolgáltatást. 

Érintett utcák: 48-as Ifjúság útja, Füredi út, Kanizsai utca, Béke utca, Toldi Miklós utca, Petőfi utca, Búzavirág utca, Sávház, Arany János utca, Honvéd utca, Pipacs utca.

A Kapos Holding tájékoztatás ellenére nem sikerült mindenhol helyreállítani a fűtést, hiszen a Búzavirág utca és a Toldi Miklós utca egyes részein nem volt egész éjjel fűtés. Az áramkimaradás is okozott problémákat. Egyik olvasónk arról tájékoztatott bennünket, hogy a hirtelen jött áramszünet tönkretette a kazánját, így se fűtése, se melegvize nem volt.

Kellemetlen volt a fűtéskimaradás, mivel nulla fok körüli hőmérséklet volt éjjel, ami nagyon lehűtötte az épületeket.

kpsvr

kép: wikipedia.org/zerind felhasználó