Horváth Ákos: Pintér Judit számíthat rám

2020-05-29 19:27 | #Kaposvár

Horváth Ákos Ervin, korábbi polgármester-jelölt, is kiáll Pintér Judit mellett. Ahogy korábban beszámoltunk róla, Judit abbahagyja a szegényeknek szervezett ételosztást, mivel egy haragosa kétszer is feljelentette.

Kedden jelentette be Pintér Judit, hogy felfüggeszti az ételosztást, mivel ismét levelet kapott a jegyzőtől a tevékenysége miatt. 

Pintér Judit valószínűsíti, hogy ugyanaz az illető jelentette fel már másodszor. Mint írja: „Tavasztól a főzéseket a teraszon végeztem. Mindig friss alapanyagokból. Ezt a T. Pétert annyira zavarta, itt sem lakik még, de feljelentett már kétszer.”

Azóta már a Katasztrófavédelmet is Juditra küldték és a korábbi ÁNTSZ-nek megfelelő NNK is vizsgálódik utána.

Ma Horváth Ákos Ervin a Facebook-oldalán tette közzé, hogy támogatásáról biztosítja Juditot. Mint írja: a város vezetése eltávolodott az emberektől, szolgálat helyett inkább csak uralkodni akar a kaposváriakon, ezért szemléletváltásra van szükség. Ez a szemléletváltás az emberek között már elkezdődött, ennek egyik emblematikus alakja Pintér Judit és társai, akik rengeteget tesznek embertársaikért.

A vállalkozó megemlíti, év elején tartottak egy közös találkozót, ahol körvonalazták, hogy hogyan lehet szervezett formában végezni a segítői tevékenységet. Judit azóta még többet dolgozik, de a nehézségek nem kerülik el.

Horváth így zárja a közleményt: „Judit mögött állok sok kaposvárival együtt. Meg fogjuk oldani a problémát!”

Az eset kapcsán Felder Frigyes önkormányzati képviselő is megszólalt. A Kapo(c)s közösség nevű Facebook csoportban tette közzé, hogy segíteni fog Pintér Juditnak megoldani a problémát, mivel az ételosztásnak folytatódnia kell. Már felvette a ház közös képviselőjével is a kapcsolatot, akivel átbeszélték a jogi lehetőségeket.

kpsvr