Tordai: orbánisták tönkretették egy ellenzéki mozgássérült aktivista kocsiját

Kpsvr 2022-11-17 13:00:00
Galgóczi Péter kerekesszékes ellenzéki aktivista autójára festékkel fújták rá: "Kommunista féreg nyomorék".

Galgóczi Péter egy mozgáskorlátozott ellenzéki aktivista, aki rendszeresen jár tüntetésekre, és pogárjogi aktivista is. Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője Facebook bejegyzésben adott hírt arról, hogy Galgóczi kocsijára azt írták, hogy:

"Kommunista féreg nyomorék".

A gyalázkodó feliraton túl nem csak hogy feltörték az autót, de amit értek, tönkretettek benne. Eltörték a kormányt, purhabbal telefújták az utasteret, aztán a motortér következett: amihez csak hozzáfértek, purhabot nyomtak bele, a dagadó, keményre szilárduló anyagot gyakorlatilag lehetetlen eltávolítani ezekről a helyekről. Péter autója tulajdonképpen mostantól egy halom ócskavas, a felújítása hatalmas pénzekbe kerül majd - írja a totalcar.hu.

 

Fotó: Galgóczi Péter Facebook oldala

Tordai szerint fideszes aktivisták lehettek az elkövetők. Mint írja: 

"Amit most kapott, részben már ismerős sokunknak. Ismerjük ezt a beszédmódot 12 éve: az orbáni szótárban a kommunista az ellenséget jelenti, világnézettől függetlenül, hiszen a fideszesek szerint
- aki baloldali, az alapből kommunista,
- aki zöld, az belül vörös, vagyis kommunista,
- aki liberális, az "diplomás kommnista" (c) OV,
- aki jobboldali, konzervatív demokrata, az meg áruló kommunista.
A "nyomorékozás" pedig még ennél is sokkal lejjebb van erkölcsileg."
A fontos különbség az, Tordai szerint, hogy ezek most nem kommentek, beszólások, hanem egy durva, a fizikai valóságban elkövetett bűncselekmény.
 
A képviselő szerint újabb szakaszhatárhoz érkeztünk ezzel: kormánypárti vandálok feljogosítottnak és kellően "bátornak" érzik magukat az ilyen atrocitások elkövetéséhez is.
 
Galgóczi Péter számára gyűjtést is szerveznek, hogy a mozgássérült férfi ne maradjon jármű nélkül és helyre tudja állítani a károkat. Tordai azt kéri, aki tudja, támogassa a helyreállítási munkálatokat. Galgóczi Péter számlájára: 10700196-33907404-51100005.

"Kommunista féreg nyomorék" - ezt fújták fel elborult agyú orbánisták Galgóczi Péter kerekesszékes ellenzéki aktivista...

Közzétette: Tordai Bence – 2022. november 16., szerda

Szólj hozzá!

Itt az új fideszes köztársaságielnök-jelölt

Jövő hétfőn dönt az államfő lemondásának elfogadásáról az Országgyűlés, és a kormánypárti frakciók ezt támogatni fogják szavazatukkal.

Kaposváron mindenki megnyugodhat: 655.600 Ft volt az átlagkereset

Kinek tudnánk ezt a bőséget és jólétet megköszönni?

A kutyapelenka nagyon hasznos felszerelés

A minap összefutottam egy ismerőssel és a kutyákra terelődött a szó. Valahogy a kutyapelenka témája is előkerült. Meglepődve tapasztaltam, hogy azt gondolta erről a nagyon hasznos kutyafelszerelésről, hogy ugyanúgy alkalmazzák, mint a klasszikus gyerekpelenkákat.

Hamis márkás termékeket árult a házában az ötvenes férfi

A NAV egy próbavásárlás során buktatta le, kiderült, több, mint 4 millió forintért adott el gagyi ruhákat, cipőket.

Mi a mikrotápanyagok szerepe a táplálkozásban?

A kiegyensúlyozott változatos étrend tartalmaz valamennyi fontos tápanyagot, vagyis szénhidrátokat, zsírokat és fehérjéket, vagyis az energiát adó makro-, illetve az energiát nem szolgáltató, de nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat.

Aranyér: mi igaz a problémával kapcsolatban, és mi nem?

A köznyelvben aranyérnek hívott betegségről talán mindenki hallott már, nem egy embernek sajnos konkrét tapasztalatai is vannak ezzel kapcsolatban. Sok tévhit kering azonban a neten az aranyerességről, ezeket igyekszünk cikkünkben megcáfolni.

Problémák, amelyekkel a fiatalok szembesülnek a mai kapcsolatokban

A társadalmi, kulturális és technológiai változások nagyban befolyásolták a párkapcsolati problémák megjelenését, amelyek eltérnek azoktól, amit egykoron a szülők, nagyszülők éltek meg.

LMP: Lázár János minisztériuma fellebbezett a párt népszavazási kérdése ellen

A zöld párt azt akarja elérni, hogy a kormány helyezze hatályon kívül a kiemelt beruházásokra vonatkozó törvényt.

Megérkeztek az új generációs Wink sportcipők

Amikor sportcipőt, kényelmes utcai lépőt keresünk, ami sokáig bírja a mindennapos strapát, akkor bizony átgondoljuk, hogy mit is veszünk meg.

Védelem minden rétegben a tűz és az elektromos kisülések ellen

A nyílt láng, a különféle hőforrások, az áramütés komoly, életet veszélyeztető kockázatot jelent, ezért azokban a munkakörökben, ahol nagy esély van az ezekkel való érintkezésre, a munkavédelemnek ki kell terjednie ezekre.

Szerinted milyen a jó WC-csésze?

Talán még sosem tették fel neked ezt a kérdést, sőt, esetleg te magad sem gondolkoztál még túl sokat rajta. Mert őszintén megvallva talán soha senkinek nem volt túl nagy prioritás, hogy egy-egy felújítás alkalmával sok – vagy legalábbis elég – időt szenteljen annak, hogy kiválassza az ideális darabot.

Egy jó telefon mellé nem árt egy tablet sem

Előbb-utóbb mindenki életében eljön az a pont, mikor rájön, hogy neki egy tabletre is szüksége van a meglévő telefonja mellé. Így van ez akkor is, ha esetleg laptoppal is rendelkezik az illető, hiszen a táblagép utazáskor sokkal praktikusabb.

LMP: Rogán Antal távozzon a közéletből!

Petíciót indított a zöld párt.

Gourmet finomságok nőnapra is

Minden év március 8-án eljön az a nap, amikor világszerte a nőket ünnepeljük, bár ez a nap eredetileg a nők jogaiért folytatott küzdelemről szólt, mára sokat szelídült, és virággal, csokoládéval, figyelmességgel fejezzük ki a megbecsülésünket. 

Górcső alatt a bőrápolás hőse, az E-vitamin

Az E-vitamin kétségtelenül a bőrápolás egyik kulcsfontosságú összetevője. Hogy miért van ez így? Olvass tovább, és megtudhatod! Az útmutatónk ugyanis mindent elmond, amit az E-vitamin bőrre gyakorolt hatásáról tudni kell, és arról, hogyan érdemes használni.

Jó ötletnek tűnt: szétralizták a focipályát

Leesett a hó, s úgy gondolták, driftelni a legalkalmasabb hely a futballpálya, s közel 4 ezer négyzetméteren szétbarmolták a gyepet.

A nagy kérdés: falpanel vagy tapéta?

Az építőipari trendekben az egyszínű, egyformára festett falak ideje lejárt, manapság a változatos megjelenés a divatos. Ezt el lehet érni különbözőféle festékekkel, de sokkal többen választják inkább a falpanellel vagy a tapétával való dekorálást. 

Ungár Péter: Novák Katalinnak és Varga Juditnak politikai értelemben végük van

Az LMP társelnöke Facebook-posztban reagált Orbán Viktor bejelentésére.

Gyárfás Tamás hét év, Portik Tamást életfogytiglani fegyházat kapott a Fenyő-gyilkosság miatt

Az úszószövetség volt elnökét, a Nap TV egykori tulajdonosát emberölésben elkövetett bűnsegédlet, a maffiózót emberölésre felbujtás miatt ítélték el. A felek Gyárfás egy kaposvári adócsalási ügyében kerültek közelebbi ismeretségbe.