LEBUKTAK: Titkos megállapodást kötött a kosárlabda klub és a Csiky

Kpsvr 2024-03-18 23:02:00
Minden híradást letiltottak a megállapodásról.

 

 

ZÁSZLÓT BONT AZ ÚJ POLGÁRMESTERT EGYESÜLET, MAGYAR PÉTERREL IS FELVESZIK A KAPCSOLATOT

Megtiltották a kaposvári Fidesz-közeli médiának, hogy hírt adjon

a Fülöp Péter színházigazgató, Puska Zoltán ügyvezető és Hendlein Roland szakmai tanácsadó által tartott sajtótájékoztatóról, ahol bejelentették a Kométa Kaposvári Kosárlabda Klub és a Csiky Gergely Színház stratégiai megállapodását.

Hendlein Roland szakmai tanácsadó, Puska Zoltán ügyvezető (aki láthatóan nagyon boldog) és Fülöp Péter színházigazgató 

A csúfos vereséggel végződő Oroszlány elleni szombati meccs (84-102 az OSE javára) előtt megtartott sajtótájékoztatón a felek elmondták, hogy a klub és a színház, valamint a színház által vezetett kulturális központ dolgozói kölcsönös kedvezményeket kapnak.

A kedvezményeket Fülöp Péter színházigazgató és Mészáros Tibor művészeti vezető hamar aprópénzre is váltották, hiszen a ki-ki meccset a VIP páholyból nézték végig szombat este.

De most jön a legjobb része a megállapodásnak:

a felek legfőbb célkitűzése, hogy az NBA meccsek fergeteges hangulatát biztosításák Kaposváron. 😊 Ezen azért hangosan felröhögtünk!

A fergeteges megállapodás letiltásának oka a csúfos vereség lehetett, amivel a KKK-nak minden esélye elszállt, hogy a felsőházban folytassa a bajnokságot. A blama nem a megfelelő kontextus a „nagy” bejelentésnek, gondolhatták a felek.

Ha Szita Károly tudott a híradások totális letiltásáról, akkor az csak a szokásos kommunista tempó, de ha nem, akkor viszont teljesen hülyét csináltak belőle, hiszen kiderült, hogy

a régi polgármester nem tudja irányítani a városi szervezeteket. 

Hendlein Roland szakmai tanácsadó, Puska Zoltán ügyvezető (aki még mindig nagyon boldog) és Fülöp Péter színházigazgató 

A képeket informátorunktól kaptuk 

Szólj hozzá!

Mire lehet képes egy olcsóbb mosógép?

A mai modern mosógépeknek többnyire igen borsos az ára. Vannak azonban megfizethetőbb árú készülékek is: több olyan típus is létezik, amelyért csupán ötszámjegyű összeget kérnek.

Szervezés és adminisztráció irodaszerekkel

A szervezés, az adminisztráció gyakran monoton feladatnak tűnik, de egy kis kreativitással izgalmas és inspiráló is lehet. Íme néhány ötlet, hogyan alakíthatunk ki egyedi és hatékony rutinokat a mindennapi munkavégzéshez a különböző irodaszerek segítségével. 

Medenceépítés gyorsan és hatékonyan

A privát medenceépítés mindig is a luxus és a kényelem megtestesítője volt. Ahogy a nyári hőség egyre intenzívebbé válik, egy saját medence nem csupán kényelem, hanem valódi oázis is lehet, ahol mindenki felfrissülhet és kikapcsolódhat.

Tényleg számít, hogy mivel mosunk fel?

A felmosás egy nagyon fontos takarítási mozzanat, ez teszi ugyanis igazán por- és koszmentessé a padló felületét. Gyakorlatilag mindenhol szükség van rá, a legkisebb lakástól kezdve a nagy üzemcsarnokokig, a technika pedig nagyrészt a takarítandó felülettől és a felmosás gyakoriságától függ.

Speciális étrend és lángos – összeférhet a kettő? 

A lángosról valószínűleg mindenkinek a nyár, a strand, a szünidő jut eszébe.

Milyen nyaklánctípusok közül érdemes válogatnunk?

A nyakláncok mindig is a kedveltebb kiegészítők közé tartoztak, azt viszont, hogy melyik típus számít épp a legstílusosabbnak, az aktuális divattrend határozza meg.

Kiderült, hogy a lemezjátszók újra virágkorukat élik!

Az audioipar egyik óriási vívmánya volt anno a lemezjátszók megjelenése. Nagyapáink idején virágzó iparág volt a gyártásuk, mára viszont erősen a háttérbe szorult a technológiai fejlődés során.

Ezekről a marketing szolgáltatásokról ne feledkezz meg!

Egyesek csak legyintenek, amikor a cég marketingtevékenységéről esik szó arra alapozva, hogy majd úgyis lesz valahogy. Te ne dőlj be ennek a hozzáállásnak, és időben kezdd el vállalkozásod marketing fejlesztését, hogy kiemelkedhess a piacon.

Elérkezett a környezetbarát promóciós termékek kora

Napjainkban a fenntarthatóság, a környezetvédelem egyre nagyobb figyelmet kap.

Egy padlásfeljáró beépítésének modern és esztétikus lehetőségei

A padlásterek az esetek többségében egyáltalán nem, vagy csak részben kerülnek hasznosításra, holott egy kifejezetten sok lehetőséget rejtő helyiségről van szó. Ehhez persze a megközelíthetőséget sem árt megoldani, amire szinten létezik megoldás.

Mire képes a legmodernebb focilabda?

Ha június, akkor egyértelműen az Európa-bajnokságról szól minden. Számunkra is kedves és fontos lesz az esemény, hisz a magyar válogatott is játszani fog. A magyarok és a többi játékosok is egy igazán különleges focilabdát fognak rúgni minden egyes mérkőzésen, amiben a legmodernebb technológia található meg.

Ismét Szita Károly lesz Kaposvár polgármestere

A Fidesz-KDNP megint tarolt, az ellenzéknek újra csak a kompenzációs helyek maradtak.

Az öntözés elengedhetetlen az aszályos időkben

Az időjárási anomáliák korszakát éljük. Heves esőzések, aszályos időszakok váltják egymást, emellett folyamatosan megdőlnek a melegrekordok. Európában az idei nyár különösen forrónak ígérkezik. 

Napozz izgalmasan!

A hidegebb hónapok után a Nap első sugarai mindenkit a szabadba csábítanak. Jótékony hatásait testünk, lelkünk és szellemünk hamar meghálálja. Maga a napozás azonban nem egy izgalmas tevékenység, sokan nem szeretik emiatt, viszont könnyedén élvezhetővé tehetjük.

Rendőrautóval ütközött a jogsi nélkül, ronccsal furikázó sofőr

A balesetben egy rendőr súlyosan megsérült, a vétkes kocsijában utazó gyerek maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Felgyújtotta a betlehemet, rátámadt az esetet videózóra és tört-zúzott az előállítóban

Nem volt pénze tovább utazni az anyjához, így inkább nekiállt randalírozni.

Hét óra alatt 63 gyorshajtót mértek be a rendőrök

Kaposváron és vonzáskörzetében rakták ki a traffipaxokat a zsaruk.

Lezárta az LMP a gödi akkumulátorgyárat

A bíróság kimondta, hogy a Samsung gödi gyára nem rendelkezik megfelelő környezethasználati engedéllyel, ezért akciózik a párt.

Telekrendezésre hivatkozva több, mint 350 liter olajat öntöttek a Kaposba tartó patakba

A szomszédos utcában észrevették az olajos vizet, így sikerült megakadályozni, hogy a szennyezés elérje a folyót.