A Pszp jelöltje betámadta Pintér Juditot

2020-01-19 17:23 | #Kaposvár #Politika

A Pszp korábbi képviselőjelöltje durván nekiment Pintér Juditnak, mert szegényeknek oszt ételt egy közparkban. Ez nem az első eset, hogy a Pszp nekimegy az önkéntes segítőnek.

Kemenczei Róbert, a Pszp képviselőjelöltje, egy Facebook bejegyzés kapcsán támadt neki vélhetően Pintér Judit önkéntes segítőnek. A bejegyzés arról szólt, hogy szombatra virradóra az egyik kaposvári tízemeletesben gyújtogatás nyomai voltak. A Pszp-s képviselőjelölt egyből a hajléktalanokat tette felelőssé az eset miatt, és vélhetően Pintér Judit ételosztásaira célozgatott, amely szerinte a Rippl-Rónai park rendjének felborításával jár. 

Rejtély, hogy Kemenczei Róbert miért támadhatta Pintér Judit ételosztásait és azt miért pont most teszi. Tudható, hogy január 16-án csütörtökön nyilvános találkozót szervezett Pintér Judit és Horváth Ákos, korábbi polgármesterjelölt, hogy kidolgozzák a szegények hatékonyabb segítését, melyről a KPSVR is beszámolt. Pintér Judit folyamatosan szervezi a segítő akciókat, amiben Horváth Ákos is támogatja őt. A találkozó után két nappal tette közzé a korábbi Pszp-s jelölt nemtetszését Pintér Judit tevékenységével kapcsolatban.

Kemenczei Róbert

A Pszp-sek, akik a választások óta teljesen elnémultak, már nem először mentek neki durván Pintér Juditnak, aki nem politikai haszonszerzés céljából végzi önkéntes segítő tevékenységét. A korábbi esetről itt olvashatja a KPSVR cikkét:

https://kpsvr.hu/cikk/2019-10-16-a-pszp-pinter-juditon-gunyolodik

Ezt tette közzé Kemenczei Róbert:

„Kaposváron a Közbiztonság jól teljesít!
Egyre több a probléma egyes fedélnélküli polgárokkal, ezt csak azok nem akarják észrevenni, akik nem hivatalosan segítik őket, gyakran közparkok rendjének felborításával is.” – utalt a korábbi Pszp-s képviselőjelölt Pintér Judit ételosztásaira. 

kpsvr

Borítókép: Kemenczei Róbert Facebook oldala